Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 169.383
englezi su krvni neprijatelj srpskog naroda tako da svaka vest losa iz ove djavolje imperije moze pravog Srbina samo da raduje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Urnebesna rasprava u najavi. Pobedonoscev i Nosferatu vs Grigorijevič, Darda, Lepi Bora i naravno Bakonja
Čuo sam da je Pobedonoscev počupao i ono malo kose .Urnebesna rasprava u najavi. Pobedonoscev i Nosferatu vs Grigorijevič, Darda, Lepi Bora i naravno Bakonja
dabogda im london bio citava drzava!
englezi su krvni neprijatelj srpskog naroda tako da svaka vest losa iz ove djavolje imperije moze pravog Srbina samo da raduje
Čuo sam da je Pobedonoscev pocupao i ono malo kose .
Ne postoji auto correction za trulu politiku pigrave nacije , i tebi se bliži kraj nesrećo.Ne ja, samo ti, pa si počuo tamo nešto. [emoji38]
Vreme je da crkne i ne pravi ništa više što je i uništavala.Ta pirgava nacija je napravila onu FNRJ u koju se kuneš.
Koja je cifra u pitanju? Skupice to Anglofili...a jos nisu ni isplatili penale evropi
jos im ni carine ni porezi nisu povecani
- - - - - - - - - -
mada ce naci oni nacin da drugi pati zbog njihovih gresaka
Sića za njih.50 milijardi a oni su ukrali 5000 od kako su u EU.Koja je cifra u pitanju? Skupice to Anglofili...
Jok i nisu ... Mada neka sada kukaju Cmarikancima ,to su blues brothers [emoji23]Sića za njih.50 milijardi a oni su ukrali 5000 od kako su u EU.
dabogda im london bio citava drzava!
Pravda za GB
Čuo sam da je Pobedonoscev počupao i ono malo kose .