Pajtić: Slavica Đukić Dejanović traži od dekana da pošalju policiju na studente u blokadi

anajade

Elita
Poruka
20.476
Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks dopis koji je Ministarstvo prosvete uputilo visokoškolskim ustanovama, uz komentar da ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović traži od dekana da pošalju policiju na studente u blokadi.

Oni treba da odgovore i na pitanja da li su pokrenuli disciplinske postupke protiv studenata koji sprečavaju odvijanje nastavnog procesa, odnosno da li su te postupke pokrenuli protiv zaposlenih koji su obustavili rad suprotno zakonu.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...na-da-posalju-policiju-na-studente-u-blokadi/

Sah mat

Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks dopis koji je Ministarstvo prosvete uputilo visokoškolskim ustanovama, uz komentar da ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović traži od dekana da pošalju policiju na studente u blokadi.
Policija treba da oslobodi zgrade fakulteta od huligana jednostavno. Nek se onda oni smeste u neki park, ili svoje kuce i stanove, a ko hoce da studira i polaze ispite da slobodno dolazi na fakultet.

Zar to ne bi bilo logicno resenje?

Policija treba da oslobodi zgrade fakulteta od huligana jednostavno. Nek se onda oni smeste u neki park, ili svoje kuce i stanove, a ko hoce da studira i polaze ispite da slobodno dolazi na fakultet.

Zar to ne bi bilo logicno resenje?
Odma su trebali rektori dekani da pozovu policiju cim su krimosi upali.
A zasto nisu a mozda i jesu videcemo
Mozda i jesu a policija nije reagivala ko ce znati.
Ako nisu problem je saucesnici.

prvo s ta bih uradio jeste da toj budzetskoj paraziteriji urucim resenje o suspenziji

ko nece da radi nema pravo na platu

pa jel bi mogao ja da proglasim strajk i da me neko izdrzava 6 meseci?

ne moze bajo to samo ovi uhljebi sa drzavne sise mogu .

a mi radimo svi za njih da oni ne rade nista

ma dao bi im rok do kraja meseca da pocnu da rade a ako ne ispune nalog svima otkazi i zdravo djaci

pa gde ima to da strajk traje 5 meseci da ne radi niko nista a primaju se plate iz budzeta?

Odma su trebali rektori dekani da pozovu policiju cim su krimosi upali.
A zasto nisu a mozda i jesu videcemo
Mozda i jesu a policija nije reagivala ko ce znati.
Ako nisu problem je saucesnici.
Tako je u Tehnickoj skoli u Indjiji direktorka zvala policiju pre neki dan, pohapsili maturante blokadere i problem resen.
Postoji nešto što se zove autonomnost univerziteta i fakulteta..napad na njih je napad na demokratiju
Nakon ovih dogadjaja tu autonomnost definitivno treba ukinuti. I Kosovo je bilo autonomno pa smo videli do cega je to dovelo.

Postoji nešto što se zove autonomnost univerziteta i fakulteta..napad na njih je napad na demokratiju

a jel postoji nesto kao radna obaveza i tako to

kako imaju ti ljudi obraza da primaju platu a mesecima ne rade bukvalno nista ?

jel moze neko da proglasi moju autonomiju, voleo bih da strajkujem do penzije a da mi ide plata, staz i socijalno

Oni treba da odgovore i na pitanja da li su pokrenuli disciplinske postupke protiv studenata koji sprečavaju odvijanje nastavnog procesa, odnosno da li su te postupke pokrenuli protiv zaposlenih koji su obustavili rad suprotno zakonu.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...na-da-posalju-policiju-na-studente-u-blokadi/

Sah mat
тако јој циеплица

одвратна бабускара

доће и она иза решетака...

a jel postoji nesto kao radna obaveza i tako to

kako imaju ti ljudi obraza da primaju platu a mesecima ne rade bukvalno nista ?

jel moze neko da proglasi moju autonomiju, voleo bih da strajkujem do penzije a da mi ide plata, staz i socijalno
Jos usli u filim.da su zgrade njihovo vlasnidtvo haha
Da su mogli da tapnu blokaderima dobro bi se oparili

Babuskera a matirala elitu haha
бабускара која је кањда ''стручна'' за све области променула је пуно минситарских фотеља као да је за минситарку рођена...

ко онај селаковић идиот... или вулин... чега све они нису били министри...

одвратна безобразна бабускара

доће маца на вратанца... робијаће

бабускара која је кањда ''стручна'' за све области
Dekan beogradskog fakulteta kaze da je ona kao psihijatar strucna upravo za pregovore sa njegovim studentima, skida odgovornost sa sebe:

Dekan Radovanović je ministarku Đukić Dejanović pozvao i da dođe na njegov fakultet i da proba da studente vrati u učionice.
„Ona je psihijatar po obrazovanju, neka proba da razgovara sa studentima i da ih čuje i da proba da ih ubedi da se vrate na nastavu, pa da vidimo kako će da prođe“, rekao je Radovanović.
Utisak je, dodaje Radovanović, da ministarka pokušava da nađe krivce targetirajući rektore i dekane fakulteta, a neće da se suoči sa problemom i da pokušaju da ga reše. https://n1info.rs/vesti/dekan-fizic...e-ministarki-dodjite-i-uhapsite-ceo-fakultet/

Back