painkiller 2 -kako na kraju

Pipboy

Početnik
Poruka
25
Polako, polako, Pipboy je stigao. Evo ovako:
Prvi deo (Painkiller):
Na poslednjem nivou potrebno je pucati u bele duhove dok se ne naniže 66 killova (odnosno 50 ako je uzeta kartica koja to omogućava). Tada se igrač pretvara u demona (kada je crven ekran i kada ne postoji ni jedno oružje osim svojevrsnog udara i komadanja svega što je ispred).Tada se pojavljuje i Lucifer sa svojim ognjenim mačem. On će s vremena na vreme iz neba prizvati meteore koji će početi da padaju na igrača. Potrebno je pucati u te meteore tako da odlete na Lucifera i da ga udare. Posle nekoliko primljenih udaraca, Lucifer će baciti mač na igrača i tada je potrebno samo udariti mač i lansirati ga nazad na njega, nakon čega on umire. Ovo se mora obaviti brzo, jer se lik posle nekog vremena vraća u ljudski oblik, pa je potrebno ponoviti ceo postupak.

Painkiller-Battle out of Hell:
Ovde je postupak "malo" komplikovaniji. Prvo je potrebno stići do svojevrsne arene okružene razrušenim zgradama, gde se i nalazi finalni monster. Kada se tamo stigne, na tlu, razbacano na četiri mesta postoje krugovi iznad kojih lebde svetleće tačke. Potrebno je stati na krug i sačekati da te tačkice odlete. Nakon toga, u blizini će se jedna gomila kamenja pokrenuti i formirati svojevrsno čudovište. Tada će džinovski pauk krenuti na njega i udarcem ga opet pretvoriti u gomilu kamenja. Za to vreme, igrač treba brzo da otrči do sledećeg kruga, stane na njega, otera tačkice, nakon čega će se formirati novo stvorenje od nove gomile kamenja. Ovaj put, stvorenje će da zada udarac pauku, nakon čega će ovaj da urlikne i sruči se na prednje noge. U tom trenutku je ranjiv i potrebno je sasuti mu što je moguće više olova u telo (koristiti kartice koje usporavaju vreme 8x za lakše gađanje). Nakon nekog vremena, pauk će se oporaviti, pa je potrebno ponavljati postupak.
 

Pipboy

Početnik
Poruka
25
Pored ovoga, u BOOH postoji i četvrti nivo koji je dostupan samo u slučaju da se odabere predzadnji nivo težine. U pitanju je mehanički pauk kojeg je potrebno ubiti (za 4 min. i manje). Postupak je sledeći:
Prvo ga napucavati sa svime na raspolaganju, dok mu energija ne padne na pola. Nakon toga, počeće da izbijaju munje iz njega i biće neranjiv. Tada je potrebno da se sačeka da se okrene prema igraču, nakon čega će otvoriti usta i lansirati ogromnu loptastu munju. U tu munju je potrebno pucati (najbojlje sa sačmarom), kako bi se ona vratila i pogodila pauka opet. Kada se to desi, pauk će neko vreme biti paralisan i tada će opet biti ranjiv. Tada je najbolje uskočiti u neki od bunkera koji se nalaze nasuprot pauku i opaliti iz topa, koji će mu oduzeti mnogo više energije nego standardna oružja.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.