Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Nije valjda da smo svi zaboravili skandal u vezi sa vladikom Pahomijem i pedofilijom.Dakle,hajde malo da komentarišemo o slučaju...

Poslednja izmena od moderatora:
Какве благе везе ова тема има са пдф политика???
Ако има пдф онанија, најбоље да је тамо пребациш !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ispuni je ti, pošto očigledno imaš neko, na argumentima izgrađeno, mišljenje o tome...
zashto negodujesh?
mozda ti imash argumente koji govore suprotno?![]()
tachno tako=dr.mr;10823067]nema tu vise sta da se kaze....Srbija je jadna zemlja kad su pedofili na slobodi........
a oslobodila ga je cini mi se vlada onog neobavestenog klerofashiste sto deli stanove[
Pa ispuni je ti, pošto očigledno imaš neko, na argumentima izgrađeno, mišljenje o tome...
Pa još nisam naišao na neke argumente za bilo koju stranu, mada nisam se ni zanimao...mislim, na forumu je Pahomije prihvaćen kao simbol pedofila, ali nisam još pročitao konkretno šta se desilo.
e to je vec neshto drugo...lepo kazi; "Nisam obaveshten"a ne odma'
![]()
Vidim ni ti nisi u mogućnosti da me obavijestiš...ali ipak komentarišeš...pa da...![]()
optuzen je bio.ali nije osudjenchekaj.....ti ne znash da je vladika Pahomije optuzen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje dechaka?
optuzen je bio.ali nije osudjen
nema tu vise sta da se kaze....Srbija je jadna zemlja kad su pedofili na slobodi........
a oslobodila ga je cini mi se vlada onog neobavestenog klerofashiste sto deli stanove
chekaj.....ti ne znash da je vladika Pahomije optuzen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje dechaka?
znaci premijer treba da bude neko ko ce da nalozi sudu da osudi nekog iako nema dovoljno dokaza za osudu recimo? ali javno mnjenje tog nekog hoce da lincujepa nije osudjen kad je premijer tada bio Kostunica
Kažnjeni sveštenici i monahinje
Trojica sveštenika i dve monahinje, koji su svedočili u korist oštećenih dečaka, raščinjeni su i uklonjeni iz Eparhije vranjske jer ih je stigla osveta i kazna vladike Pahomija. Bez posla i na ulici ostali su bivši jerej Goran Arsić i đakoni Vladimir Savić i Milorad Milosavljević. Osveta vladike Pahomija stigla je i monahinje Jovanu Stanković i Nadu Ćerilić, koje su u vranjskom vladičanskom dvoru postale nepoželjne i nisu više u Vranju. Sveštenici koji su lažno svedočili u korist Pahomija napredovali su u službi.
Da, očigledno sumnjivo...nije osudjen zato sto je zastareo predmet....zar to tebi nije ni malo sumnjivo ????
a sta to pa u srbiji NIJE sumnjivo?nije osudjen zato sto je zastareo predmet....zar to tebi nije ni malo sumnjivo ????
a sta to pa u srbiji NIJE sumnjivo?
za sud svedok je uvek sumnjiv dokaz..izjave svedoka se ne mogu uzeti zdravo za gotovo i po difoltu kao tacne..
jer bi u tom slucaju ja mogao da nadjem dva svedoka i kazem kako mi pera duguje milion evra sto ce moja dva svedoka da potvrde.i sta sud treba da osudi peru da isplati meni milion evra?