PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za lečenje se ne bunim to bi i moglo po kanadskom sistemu, e sad po pitanju školovanja nisam ni tu ni tamo, ali smatram da bi ipak onaj ko je sposobniji trebao da ima više od onog ko je prosečan ili nesposoban!

Слушај ти. Само још једном на форуму напиши да си мој истомишљеник...:evil: Чик ако смеш...

Evo sad sam te još i naljutio. Pa ko mi kriv.
Slažem se ja sa tobom u nekim stvarima, ali se preko nekih ne može preći.

Е, супер... ниси ме наљутио... не љутим се на људе само зато што не мисле исто као и ја...
Само сам хтела да дефинишемо да нисмо истомишљеници, јер не желим да стојим иза твојих ставова и обрнуто...:D

Е, супер... ниси ме наљутио... не љутим се на људе само зато што не мисле исто као и ја...
Само сам хтела да дефинишемо да нисмо истомишљеници, јер не желим да стојим иза твојих ставова и обрнуто...:D

Nema problema!
Samo mi je jako drago što te nisam naljutio, jer tebe i borca za prava životinja jako uvažavam i cenim kao prijatelje bez obzira na to što sam vas skoro upoznao na forumu.

Nema problema!
Samo mi je jako drago što te nisam naljutio, jer tebe i borca za prava životinja jako uvažavam i cenim kao prijatelje bez obzira na to što sam vas skoro upoznao na forumu.

Ето видиш да си пун поверења... а тамо причаш како не верујеш људима...:D
Сада ће испасти да ја мање верујем у људе од тебе... али ја тебе стварно не познајем...
Хвала на пријатељском ставу.

ko moze da spava kada je pored tebe Vodka :D:D
ne, ne pitam se.
vec sam tamo gde zelim - u raju
Auuuu, tebe ni ateisti ne mogu preobratiti.
Traženje raja u piću je opasna zabluda. To je pre bežanje od odgovornosti i priznavanje poraza. I čisti je egoizam. I ako nije još, postaće zavisnost. To je ona situacija kada se ne mari da se za čašu votke bude u g.... (bukvalno).

Za lečenje se ne bunim to bi i moglo po kanadskom sistemu, e sad po pitanju školovanja nisam ni tu ni tamo, ali smatram da bi ipak onaj ko je sposobniji trebao da ima više od onog ko je prosečan ili nesposoban!

Pa naravno. A onaj koji je sposobniji uspece u svakom slucaju... bio sistem komunisticki, kapitalisticki...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back