Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Kafana još ne radi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kako da radi kada je gazda noćas orgijao a sada spava. Valjda će da se probudi za sat dva.Kafana još ne radi.![]()
Zdravo.
Oj, Vragana, ja nisam ni čovek, niti kokoška, nego žena. Sad ću da te oplevim na Šovinizmu.
Јеси ли ти прочитала ону анегдоту коју је мени Снтцо написао негде на некој пакосној теми...Јеси ли ти прочитала ону анегдоту коју је мени Снтцо написао негде на некој пакосној теми...
![]()
Оно друго рогато је на мене љуто.
Не знам ни сама шта овде тражим... одох да се напијем негде другде...
zdravo ljudi i...kokoske...lol
vidim se kasnije - instalirala sam Witchera pa...pozdrav
Оно друго рогато је на мене љуто.
Не знам ни сама шта овде тражим... одох да се напијем негде другде...
Pa ko zna. Toliko si foruma i tema na njima okrenula naglavačke i nikada se nezna kome si se sve zamerila.;-)Na mene, pretpostavljam, niko nije ljut.
Ali odoh i ja. A mogu da popijem nešto i u realnom svetu.
Ma ima još ljutih na tebe samo ti nećeš da priznaš. I nemoj pijana da mi se obraćaš, molim.;-)

zaista ne znam sta bih vise pisao na ovoj temi,strasno je dosadno
zaista ne znam sta bih vise pisao na ovoj temi,strasno je dosadno
Znam. I ja sam danas to isto pomislila.
Biće bolje.
Pa ovo je kafana. Zapevajte nešto. Evo ja sam sada baš postao svestan šta George Michael peva dok pišem: I'm not your brother, I'm not your father. Mogu skoro celu i ja da otpevam.![]()
Borac.....
Evo jednog ozbiljnog pitanja. Čuo sam da u Bg-u postoji interna kompjuterska mreža, tako da možete da besplatno uzimate sve šta korisnici mreže imaju. Da li si ti u toj mreži?
Hm... Samo da znaš - ja UMEM da pevam.8-)
Ali, pazi slučajnost: upravo slušam Džordža Majkla, Freedom.
Kakva koincidencija koja je za kojičinu analizu. Ja sam pre neki dan skinuo dosta stvari od njega i sada merkam šta da zadržim. Najviše mi se sviđaju Freedom i Faith i to odmah ide u mp3-0 (zbunjena?);-)
To postoji, ali ja ga ne koristim.
Da li misliš na Lime Wire?
Nisam u toku. Pretpostavljam da će Vragana ili Crow bolje znati.
Ne Lime Wire, njega koristim, nego kompjuteri interno umreženi. Ta mreža sigurno postoji jer mi je sin jednog prijatelja narezao neke filmove. Javiću se ponovo njemu jer mi treba film One fine day.
Nimalo.
Evo, sad slušam Stinga, koga ranije nisam volela.
Zanimljivo, ali sve više mi se dopadaju spore stvari.![]()