Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
evo, zavrsila sam s lignjama - nastavljamo
Proziva te Deda Mraz.
Sredi to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo, zavrsila sam s lignjama - nastavljamo
evo evo...ovo ce da potraje...pasulj vrlo cudno reaguje na stnca:
razbjezi se po stolu, ne mogu da ga nafatam....
Uh joj, a šta to znači, molim te reci mi šta to znači kada ne možeš da ga uhvatiš?:smile:
Ma kakvi duplo, vidiš ti trista vragova (nisam rekao Vragana, bilo bi to previše) koje niko ne vidi.:smile:
Врагана... остави се дете тог пасуља... везе ти немаш...
Ја сам овде једина видовита...8-) Пази и од Стнца сам признање добила...![]()
Hm... Meni postaje dosadno.
Vragana, umeš li da gledaš u Tarot, pa da me naučiš kako bih prekratila vreme?
pa dobro kojice - zar tako da mi rasprsis snove/iluzije/ideale...u startu, jos ni vlastiti pasulj nemam vec koristim pozajmljeni...buahhhhhh...smrc...
Hm... Meni postaje dosadno.
Vragana, umeš li da gledaš u Tarot, pa da me naučiš kako bih prekratila vreme?
8-)8-)8-)8-)8-)
Ево наочара... бирај..![]()
8-)8-)8-)8-)8-)
Ево наочара... бирај..![]()
Ma da ja nisam muška veštica (da li to postoji?) pa te "egzaktne" stvari ne reaguju?:-)otkud znam - ovo se prvi put dogadja + u "literaturi" nema ni govroa o nekom slicmom fenomenu
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Eto, otprilike mi toliko treba.
I opet ništa ne vidim.
Ma da ja nisam muška veštica (da li to postoji?) pa te "egzaktne" stvari ne reaguju?:-)
Kuku stnco šta te snađe. Ej, prokletniče i ko te nagovori da se kačiš ovde.:smile:
A da li bi vredelo da ja malo zavirim bez naočara (u neke čini)? Onako kao ,znaš, slučajno:smile:.Da li bi ti to popravilo raspoloženje i ubilo dosadu?8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Eto, otprilike mi toliko treba.
I opet ništa ne vidim.
A da li bi vredelo da ja malo zavirim bez naočara (u neke čini)? Onako kao ,znaš, slučajno:smile:.Da li bi ti to popravilo raspoloženje i ubilo dosadu?![]()
A jel gleda neka od vas u plecku?
A jel gleda neka od vas u plecku?
Eve, malo sredjivao sajt, reklamirao & co. pa reko da svratim.
Jesam i na tvom al mi nesto i ne ide... Napravih dve strane za sada. To je sve stvar inspiracije.
Hvala na upoznavanju, za koji min osvanuce i moj afatar.