stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Prvi post pa neiskren. Kuvala si sarmu a sad prebranac u tepsiji.:smile:cekaj stnco....dok jos imam ovog prebranca u tepsiji da ti "pogledam" gdje si...
No ipak slabo ti je to kada ne znaš da gledaš u zvezde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi post pa neiskren. Kuvala si sarmu a sad prebranac u tepsiji.:smile:cekaj stnco....dok jos imam ovog prebranca u tepsiji da ti "pogledam" gdje si...
Prvi post pa neiskren. Kuvala si sarmu a sad prebranac u tepsiji.:smile:
No ipak slabo ti je to kada ne znaš da gledaš u zvezde.Istina je tamo negde.:smile:
Pa period studiranja treba da ti bude najlepši period u životu, Vikinže!
Ne sediš više u groznoj, groznoj đačkoj klupi (uh, što sam to mrzela!), profesori te ne izbacuju sa časa nego ti se obraćaju sa poštovanjem, nema roditeljskih sastanaka... Sada si "akademski građanin", na putu da postaneš intelektualac, a opet dovoljno mlad da luduješ... izlaziš, šacuješ devojke... i još uvek da spavaš do podneva... Jednom rečju, slobodniji nego ikad. Više nikad nećeš biti to što si sad. Zgrabi život punim šakama: napravi ravnotežu između obaveza i dokolice, i sve će biti u redu. U suštini - lako je.
+ drugi placaju, a ti "studiras"...e, sto sam diplomirala...gorko se kajem...
Hm... Moram da razmislim...
Pomorandža i mandarina svakako nisi.
Privezak za lančić?![]()
ne placaju drugi... placam sam
To se traži, samo da bude duži lančić pa da se izgubim među, kh, kh, kh, šta je ovo nešto sam se zakašljao. Šta sam ono hteo da kažem, aha ovo, tek me onda Vragana ne bi pronašla. A i ne može da me nađe kada ja ne bih ni želeo da me nađe.![]()
To se traži, samo da bude duži lančić pa da se izgubim među, kh, kh, kh, šta je ovo nešto sam se zakašljao. Šta sam ono hteo da kažem, aha ovo, tek me onda Vragana ne bi pronašla. A i ne može da me nađe kada ja ne bih ni želeo da me nađe.![]()
slusaj profo, meni je svaki sovinizam stran - kao i jos neki "-izmi"
ja bi to (opet) sve van zakona pa da se snalazimo bez "njih"
(btw pasulj kaze da nema pojma gdje se ti tacno "nalazis" i da ti predstoji neki put...sta ti ja znam...neki ananasi...kokosi...pa ti vidi)
eto ti sad - pa sam si reko da nemas pojma gdje si...al dobro
necu ti vise "pomagati" lol
nego ljudovi moji - pa niste valjda svi na dial-upu...kuku?
ja sad idem
vracam se za satak,ali ako nastavite ovim tempom necu mlogo propustiti
Ma pogledaj ti to bolje da slučajno nisam na drvetu i jedem banane. Bogo moj pa možda je kod mene počeo antievolucioni proces.. ((srećom nema kojice da me odmah ovde "zaskoči" i kaže nešto pakosno))
Ma pogledaj ti to bolje da slučajno nisam na drvetu i jedem banane. Bogo moj pa možda je kod mene počeo antievolucioni proces.. ((srećom nema kojice da me odmah ovde "zaskoči" i kaže nešto pakosno))
Prvo mi kaži šta si smislila pod ovim EPP jer pretpostavljam da nije ono što jeste:smile:. Pa ti si Vragana.e, to je...cuj stnco - da nisi i ti obdaren ovim EPP sposobnostima?
jesi se testirao?
Ja čekam da se razularite, a vi ništa.
Vikinže, prekini sa tom igricom, i uključi se u akciju!
Vragana, ne spamuj!
Stnco, siđi sa drveta (ili sa lančića - svejedno)!
Jesam li mnogo gadna, a?
Prvo mi kaži šta si smislila pod ovim EPP jer pretpostavljam da nije ono što jeste:smile:. Pa ti si Vragana.![]()
cuj - ja spamujem?
zbogom!!!
od danas sam na astrologiji i estradi.
sjedim u novom rozom kompleticu i durim se.
Ti nisi gadna.a ja...
Ti nisi gadna.![]()
Evo, evo, opet predem... I čuvam tvoju babu....
Ti si dobra devojčica, osim kad naletiš na Goksija.
:shock: Знам да нисам гадна...
Питала сам шта ја да радим... мени ниси издала наређење...![]()
ma zajeb - ESP ne EPP, al to ti je vrlo vrlo slicno pa nema veze
Ma, kakvo naređenje!
Nešto mi se ne da da večeras budem Borac. Mislim, do neke prilike.
Trenutno sam Mačkica, a ona ne komanduje.![]()
Хе, хе... Чуј... пакосно...
Па ја нисам способна за тако нешто...![]()