PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi post pa neiskren. Kuvala si sarmu a sad prebranac u tepsiji.:smile:
No ipak slabo ti je to kada ne znaš da gledaš u zvezde.:D Istina je tamo negde.:smile:

to je samo zato sto me baba lokalpatriotski odgojila - znaci: pasulj je in, zvijezde su out
moze i ovako : preko pasulja do istine (ili zvijezda, ako bas mora - zbog uskladjivanja sa EU zakonima)

(a sarmu sam kuvala prosle nedelje, veceras spremam lignje...)

Pa period studiranja treba da ti bude najlepši period u životu, Vikinže!:D
Ne sediš više u groznoj, groznoj đačkoj klupi (uh, što sam to mrzela!), profesori te ne izbacuju sa časa nego ti se obraćaju sa poštovanjem, nema roditeljskih sastanaka... Sada si "akademski građanin", na putu da postaneš intelektualac, a opet dovoljno mlad da luduješ... izlaziš, šacuješ devojke... i još uvek da spavaš do podneva... Jednom rečju, slobodniji nego ikad. Više nikad nećeš biti to što si sad. Zgrabi život punim šakama: napravi ravnotežu između obaveza i dokolice, i sve će biti u redu. U suštini - lako je.

trebao bi biti ali nije... bilo mi je najlepse u srednjoj skoli ali sam i to uspeo da procerdam :roll:

To se traži, samo da bude duži lančić pa da se izgubim među, kh, kh, kh, šta je ovo nešto sam se zakašljao. Šta sam ono hteo da kažem, aha ovo, tek me onda Vragana ne bi pronašla. A i ne može da me nađe kada ja ne bih ni želeo da me nađe.:D

eto ti sad - pa sam si reko da nemas pojma gdje si...al dobro
necu ti vise "pomagati" lol

nego ljudovi moji - pa niste valjda svi na dial-upu...kuku?
ja sad idem
vracam se za satak,ali ako nastavite ovim tempom necu mlogo propustiti

To se traži, samo da bude duži lančić pa da se izgubim među, kh, kh, kh, šta je ovo nešto sam se zakašljao. Šta sam ono hteo da kažem, aha ovo, tek me onda Vragana ne bi pronašla. A i ne može da me nađe kada ja ne bih ni želeo da me nađe.:D

:D:D:D
Nešto mnogo kašlješ, prijatelju.
Hm... Tople obloge pomažu u takvim slučajevima. Bolje od svih antibiotika. Narodni lek.

slusaj profo, meni je svaki sovinizam stran - kao i jos neki "-izmi"
ja bi to (opet) sve van zakona pa da se snalazimo bez "njih"

(btw pasulj kaze da nema pojma gdje se ti tacno "nalazis" i da ti predstoji neki put...sta ti ja znam...neki ananasi...kokosi...pa ti vidi)

Ma pogledaj ti to bolje da slučajno nisam na drvetu i jedem banane. Bogo moj pa možda je kod mene počeo antievolucioni proces.:D. ((srećom nema kojice da me odmah ovde "zaskoči" i kaže nešto pakosno))

Ma pogledaj ti to bolje da slučajno nisam na drvetu i jedem banane. Bogo moj pa možda je kod mene počeo antievolucioni proces.:D. ((srećom nema kojice da me odmah ovde "zaskoči" i kaže nešto pakosno))

Хе, хе... Чуј... пакосно...
Па ја нисам способна за тако нешто...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back