Padaju ptice s neba mrtve, ginu ribe sirom svijeta

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
@Hrastovnik
Jesi cuo ti za crvene alge? Pomor u bibliji tj one 10 posasti su pocele tako sto se nil pretvorio u krv.
E sad, postoje te crvene alge, ne mogu bas da ih nadjem sad u wikipediji, uglavnom, one boje vodu u crveno, smanjuju nivo kiseonika u vodi i stvaraju pogodno tle za svakakve katastrofe, pogotovu bi bile katastrofalne tamo u egiptu oko nila gde je ceo zivot zavisio od njega. Sav biljni i zivotinjski svet u vodama napadnutim njima umire posto su i toksicne.
Elem, pretvaranje vode u krv je znaci naucno danas objasnjivo. Evo jedan zanimljiv skrinshot iraka danas:
http://www.satellitesights.com/satelliteimage/Blood_Red_Lake_Baghdad_Iraq
Pomor danas na globalnom nivou je vrlo moguc, ali iskljucivo zahvaljujuci neravnotezi u prirodi koju smo sami prouzrokovali. Pomori opisani u bibliji (egipat, potop) su bili regionske katastrofe, ne katastrofe na svetskom nivou.

Danasnji svijet je globalno selo, tako da mu ga dodje sve lokalno, bas kao i onda u Egiptu, centru ondasnje ljudske civilizacije.

nonk

Primećen član
Poruka
678
Cek hrastovnik, kako ga ti cenis, zbog cega je sve to? Mislim, ocigledno je da se u svetu nesto desava, ali je meni van pameti da neko moze da ga gleda kroz bilo kakvu religiju.
Postoji cak i ona teorija o 20.12.2012.
Naucno gledano vrlo je moguce okretanje polova na taj datum, to je istorijski ciklus zemlje i mi tu sad na ovom stepenu nauke koji posedujemo ne mozemo nista. Mozemo samo da cekamo i vidimo ko ce da pretekne, ako neko pretekne uopste i ako do toga uopste i dodje.
Uglavnom, kad to prodje, ko prezivi ce da zivi super sledecih 72000 godina. Samo se ja nadam da ce biti mnogo pametniji od nas i da ce da koriste ekoloska goriva, tipa solarne energije a ne naftu da vade i dalje.
Uglavnom, bilo je sta je bilo i biti ce sta mora da bude, a mi tu ne mozemo nista. Bar ne na ovom stepenu nase inteligencije i nauke.
Ipak, da bar probamo da razumemo sa naucnog stanovista sve, to bar mozemo.

Poslednja izmena:

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
Cek hrastovnik, kako ga ti cenis, zbog cega je sve to? Mislim, ocigledno je da se u svetu nesto desava, ali je meni van pameti da neko moze da ga gleda kroz bilo kakvu religiju.
Postoji cak i ona teorija o 20.12.2012.
Naucno gledano vrlo je moguce okretanje polova na taj datum, to je istorijski ciklus zemlje i mi tu sad na ovom stepenu nauke koji posedujemo ne mozemo nista. Mozemo samo da cekamo i vidimo ko ce da pretekne, ako neko pretekne uopste i ako do toga uopste i dodje.
Uglavnom, kad to prodje, ko prezivi ce da zivi super sledecih 72000 godina. Samo se ja nadam da ce biti mnogo pametniji od nas i da ce da koriste ekoloska goriva, tipa solarne energije a ne naftu da vade i dalje.
Uglavnom, bilo je sta je bilo i biti ce sta mora da bude, a mi tu ne mozemo nista. Bar ne na ovom stepenu nase inteligencije i nauke.
Ipak, da bar probamo da razumemo sa naucnog stanovista sve, to bar mozemo.

Godine 2012. nista se nece desiti veliko na oci, ali ce se tada tek desiti ono sto u Svetom Pismu pise o pocetku kraja svijeta: "I sile nebeske ce se pokrenuti." Te sile nebeske jesu one cetiri sile fizike koje odrzavaju kosmos stabilnim. I tako ce 2012. godina biti onaj trenutak kad se "ukljuci prekidac" i kad pocne odbrojavanje.Koliko ce to odbrojavanje trajati, to niko ne zna. Velike Piramida pokazuje da ce to trajati do 2070. godine, polozaj triju piramida po prilikama sazvijezdka Oriona pokazuju da ce to biti oko 2037. godine. Isak Njutn je i sam nesto matematickim putem i Biblijom racunao i dosao do 2069. godine.Uglavnom ce to biti nakon opsteg ujedinjenja hriscanskih religija, a to ce se desiti u sljedecih nekoliko godina.

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
Ako je tako, onda je to prirodni mehanizam, kojim se Zemlja čisti od grešnika.

Bas tako, samo sto je te prirodne mehanizme uspostavio Stvoritelj Zemlje i covjeka iz zemlje.

Zemlja ima dva organizma, dva tijela: jedno je njeno za ljude vidljivo tijelo, tlo pod nasim nogama, a drugo tijelo jesu sve stvoreno na zemlji pocev od trave i drveca do ljudi.

kad se jedan dio tijela zagadi kao ljudi ili se previse zagadi tlo pod nogama zbog ljudi i od ljudi, organizam Zemlje pocne da "boluje" bas kao sto boluje covjek. I tada Zemlja nastoji da se otarasi bolesnog dijela tijela, stresa se u groznici cineci katastrofe.

Сале

Legenda
Moderator
Poruka
64.125
Nezapamcene poplave u Australiji

Predsednica vlade države Kvinslend, Ana Blaj, izjavila je da je Rokhempton tokom noći potpuno odsečen od sveta i da su prekinute sve vazdušne, železničke i drumske veze. Funkcioneri upozoravaju da bi voda u gradu mogla da nastavi da raste do srede. Jake kiše u Kvinslendu su od prošlog meseca, poplavile 22 zajednice i ugrozile oko 200 hiljada ljudi na površini veličine Nemačke i Francuske zajedno.

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
Nezapamcene poplave u Australiji

Predsednica vlade države Kvinslend, Ana Blaj, izjavila je da je Rokhempton tokom noći potpuno odsečen od sveta i da su prekinute sve vazdušne, železničke i drumske veze. Funkcioneri upozoravaju da bi voda u gradu mogla da nastavi da raste do srede. Jake kiše u Kvinslendu su od prošlog meseca, poplavile 22 zajednice i ugrozile oko 200 hiljada ljudi na površini veličine Nemačke i Francuske zajedno.

Sve vijesti o tome su vrlo kratke i sture.Oni, gospodari tame, ne zele da se ljudi od Boga uznemiravaju. Oni zele da samo oni uznemiravaju ljude po njihovom planu sticanja dobitka od takvog uznemiravanj (primjer "svinjskog" gripa).

Hrastovnik

Poznat
Poruka
9.375
:)))))))))))
@hrastovnik
To li te ovi katolicki popovi toliko naplasili? Si cuo ti da srbi ne veruju u ta naklapanja? I ne siri strah vise sa tim vatikanskim nebulozama, nego idi posadi neko drvce, hrast neki i uzivaj.

Ne vjeruju ni Srbi pravoslavci ni turbo-folk pagani tvog tipa, niti vjeruju papisti.Otkud ti to da su ovo vatikanske neuloze? Oni ne vjeruju ni u Bozije stvaranje svijeta, nego vjeruju u evoluciju.

Poslednja izmena: