Pad helikoptera sa iranskim predsednikom... - Atentat Mosada?!

Koja teorija vam je najverovatnija?

• Ukupno glasova
    45
Очигледно је спрдња примерена догађају и парадоксу да Иран тј њихови злочинци што га воде, тражи помоћ од "Великог Сатане" чије уништење прижељкује
iran-zlocinci... a nisu amerikanci i britanci zlocinci i svi kolonijalisti koji pobise pola zemljine kugle samo zbog koristi i to rade i dan danas...oni su male mace :lol:

ali da tebe brinu ljudska prava u iranu i koreji zaboravio sam, ne mozes mirno da spavas :hahaha:

Други пут ћемо наставити причу
nemoj.
nek se zavrsi na ovome da su iranci zlocinci.

ubise coveka na pravdi boga zato sto su kako kazes zlocinci, a atentatori nisu zlocinci vec su dobrocinitelji covecanstva :rotf:

pa kakva je to demokratska stranka bila sila pameti i mudrosti u koju se kunes kad su joj ubili premijera ko psa?

jaka fela od stranke koja je vodila drzavu...sve moj do mojega.

ako vec nekoga omalovazavas ma ko to bio i ako je javna licnost i politicar, onda prekogniciju idiota moras necim da opravdas a ne da svlacis sta napr neka dileje u informeru napise kao koment. 90 posto ljudi na ovoj temi ne zna nista o poginulom, o njegovom poznavanju politike, o stvarima koje je radio i koje su dovele do toga da ga neko rokne.... a za ubistvo bilog predsednika ili premijera bilo koje drzave kaze se, da za to treba imati coyones.

naravno, ako os da te neko ozbiljno dozivi u diskusiji.
Ajde prekontroliši o kome sam pisao.

Tо уопште није тако
Jeste Sisti.

Ajde prekontroliši o kome sam pisao.

Jeste Sisti.
nesto sam oslepeo :lol:

kad odvalis da su judaizam i islam isto onda treba da se pregledas.

najozbiljnije.
Како ником ништа? Треба спомињати и исламске прогоне. Зато и кажем. Ислам и јудаизам су иста медаља.
cenim da si talmud procitao, nako bas studiozno? :lol:

Шта је заједничко исламизму, кабалистичком јудаизму и ционизму, те америчком ексклузивизму?
Идеја о посебности, изузетности у односу на цело човечанство.

Још горе, то није само идеја него и пракса. Они су један свет, они су у суштини једно, једна велика празнина. Ништа.

Isus oprasta, i umro je da okaje grehe, tudje grehe

Ne osudjuje nikoga

Sud ce tek doci, kad bude Sudnji dan, ne pre toga

Tako je proreceno

Osim ako nisam citao istu Bibliju
Isus farisejima otvoreno kaže da im je otac sam đavo. Farisejizam je temelj rabinskog judaizma koji i nastaje od farisejstva nakon poraza protiv Rima 73. godine. Dakle rabinski judaizam kao farisejstvo i hrišćanstvo ne idu skupa nikako.

Kako ce tek biti kad Volodja u RF baci kasiku. Javice to sa jedno 6 meseci zakasnjenja.
1724775_0306profimedia_sq-s.jpg

Istog Onog Isusa koji je jasno osudio jevrejske vjerske lidere?

Они су истог духа као и прогонитељи Христа. Зато пишу то што пишу.

Isus farisejima otvoreno kaže da im je otac sam đavo. Farisejizam je temelj rabinskog judaizma koji i nastaje od farisejstva nakon poraza protiv Rima 73. godine. Dakle rabinski judaizam kao farisejstvo i hrišćanstvo ne idu skupa nikako.
Рецимо да отворимо тему о белом кромпиру.
Након колико страница ће лузери почети да Јевреје криве за слаб род белог кромпира?

Ово је тема о озбиљној чланици БРИКС чији председник је погинуо пошто остале чланице БРИКС нису хтеле да јој продају исправан половни хеликоптер.

Дакле, држите се теме, а комплексе од Јевреја задржите у себи

Шта је заједничко исламизму, кабалистичком јудаизму и ционизму, те америчком ексклузивизму?
Идеја о посебности, изузетности у односу на цело човечанство.

Још горе, то није само идеја него и пракса. Они су један свет, они су у суштини једно, једна велика празнина. Ништа.
O njima je zapisana sudbina. Simbolički, šta čeka onog ko se uzvisi a druge unizi

"Kako pade s neba, zvezdo danice, kćeri zorina? Kako se obori na zemlju koji si gazio narode?
13 A govorio si u srcu svom: Izaći ću na nebo, više zvezda Božjih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj;
14 Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s Višnjim.
15 A ti se u pakao svrže, u dubinu grobnu.
16 Koji te vide pogledaće na te, i gledaće te govoreći: To li je onaj koji je tresao zemlju, koji je drmao carstva,
17 Koji je vasiljenu obraćao u pustinju, i gradove njene raskopavao? Roblje svoje nije otpuštao kući?

Back