Пацоли тражи да и Албанија учествује у Бриселском дијалогу

TheKingOfKolo

Domaćin
Banovan
Poruka
3.723
Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли, који је данас са министром спољних послова Албаније Дитмиром Бушатијем разговарао о завршној фази Бриселског дијалога, затражио је од њега да, како је рекао, Албанија учествује у дијалогу са Србијом.

„Тражио сам да Албанија не седи скрштених руку у овом процесу, већ да буде саставни део нашег циља. Наш циљ је дијалог са Србијом. Албанија треба да буде присутна. Ако могу ЕУ и САД, зашто не Албанија”, рекао је Пацоли, преноси РТК.

„Ове године ми чинимо напоре да Косово достигне свој циљ слободног кретања, и у том смислу ми тражимо подршку и од Албаније”, рекао је Пацоли после састанка са Бушатијем.

Пацоли и Бушати су се такође сагласили да је потребно да се што пре постигне коначан споразум између Београда и Приштине који, по њиховом мишљењу, не би требало да угрози територију Косова, преноси РТК.

http://www.politika.rs/scc/clanak/411150/Pacoli-trazi-da-i-Albanija-ucestvuje-u-Briselskom-dijalogu

Tacno, to i ja govorim. Srbija je u ratu sa Albanijom. Sta ima da pregovara sa Pristinom? Pristina je niko i nista.
То шта ти говориш не ј.ебе нико ни за суву шљиву. Обожавам такве глупаке као што си ти, који храбро овде пишу такве глупости, у стилу лупио сам шаком о сто и то је тако нема ту више шта о томе да се прича.
"Pristina je niko i nista" рекао си ти и решио проблем. Соме.

То шта ти говориш не ј.ебе нико ни за суву шљиву. Обожавам такве глупаке као што си ти, који храбро овде пишу такве глупости, у стилу лупио сам шаком о сто и то је тако нема ту више шта о томе да се прича.
"Pristina je niko i nista" рекао си ти и решио проблем. Соме.

Vi u Pristini ste niko i nista. Ne pitate se. Postoje dvije drzave, Srbija i Albanija. Albanija je napala Srbiju, i uz pomoc NATO okupirala dio Srbije. Pregovori se vode izmedju drzava za teritorije, i vi se nista ne pitate! Bice kako Albanija i Srbija dogovore! I to evo i Pacoli govori.

Back