PACOLI KUPUJE NEZAVISNOST!

meni je zao sto si ti nezadovoljan, ali ti ja tu ne mislim pomoci. preporuci nekom drugom da te nadje.

ameri nisu nikada bombardovali civile, makar im to nije bila namera.:think:Idi u Avganistan,.Irak itd. pa to kaži :dash:pa bi posle od tebe pravili sudžuk :rotf:
a to sto je dosta srba i albanaca poginulo od nato bombi, nesrece se desavaju, ja ipak ne krivim nato :thumbdown:pa naravno da ne kriviš nato jer su slični šiptari poput tebe organizovanim žrtvovanjem ubijali na desetine pripadnika sopstvenog naroda da bi potom optužili Srbe i prizvali bombardovanje Srbije.

Ovako nesto:

Sve sami Tashaci.................., od old tashaka , pa do tkz.............tashaka...................

MOOORRRRRRRRReeeeeeeeeeeeeeee.................................Siptari...............

Ako vas ovi ne znaju na ....................., na kilometar vas osecam.............

Pravim jednu zgradu na Vidikovcu................., ima i Siptara rade za10 e...............
Pricam sa njima , platim dnevnicu, donesem hranu...............

Zale se, vele .....................nga Prishtin kurdjo, as pora, as buke.........ta qifsha none edhe Kosova edhe demokrati................Karri............

Pravim jednu zgradu na Vidikovcu................., ima i Siptara rade za10 e...............
Pricam sa njima , platim dnevnicu, donesem hranu...............

Zale se, vele .....................nga Prishtin kurdjo, as pora, as buke.........ta qifsha none edhe Kosova edhe demokrati................Karri............

Kako ide ona pjesma od Bore Djordjevica: "E moj druze Beogradski, propjevaces ti siptarski" :hahaha:

Pa ja sam 'gurbet"..........kako ti onako pametno napisao................, ja sam ti mimo ljudi..................

taj izraz koriste samo muslimani oko Plava i Gusinja.............

JA SAM C R N O G O R AC.............- Čevljanin..............šiptaru.............

sta bre ovo,pavicevici iskacu iz vodokotlica,svuda ih ima
2mw5iio.gif

Back