Pacijentov rođak pretukao doktora kada ga je zamolili da skine papuče

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.506
Doktora u privatnoj bolnici u okrugu Bhavnagar u Gudžaratu brutalno je napao rođak pacijenta.

Incident, snimljen CCTV-om, dogodio se 12. septembra iu njemu je učestvovao dr Jaldeep Singh Gohil.

Sukob je počeo kada je Gohil zamolio rođaka pacijenta da skine papuče pre ulaska u sobu, što je preraslo u tuču.

Na snimku se vidi kako rođak napada doktora, izazivajući zabrinutost za bezbednost u zdravstvenim ustanovama.

Bolnica još nije komentarisala slučaj i nema informacija o akciji policije.

main-qimg-414278522ab2fd706751c6c5190939f0

1726608478391.png

Nije tako , evo ja sam dosao u bolnicu bez papuca, jer sam bio hitan , 3 dana su me gledale sa nazuvkama, i poludele sestre i nasle mi papuce.....
Nazuvke ostavljaju utisak da hodate bosi , obicno se navlace na obucu preko , a kad pacijent ima samo nazuvke, cudan je osecaj a i sestre imaju osecaj da pacijent prljave noge ima ili neciste ili da ce isprljati krevet....

U svakom slucaju , javlja se instinkt ne skidajte mu papuce....koji je ovde doveo do konflikta...

Nije tako , evo ja sam dosao u bolnicu bez papuca, jer sam bio hitan , 3 dana su me gledale sa nazuvkama, i poludele sestre i nasle mi papuce.....
Nazuvke ostavljaju utisak da hodate bosi , obicno se navlace na obucu preko , a kad pacijent ima samo nazuvke, cudan je osecaj a i sestre imaju osecaj da pacijent prljave noge ima ili neciste ili da ce isprljati krevet....

U svakom slucaju , javlja se instinkt ne skidajte mu papuce....koji je ovde doveo do konflikta...
ali možda su ovom tipu papuče bile sve ukaljane i govnave

kod nas kakvi ljudi rade u zdravstvu cudo da ih ne lome svaki dan
Nije istina, ne khenjaj.
Nemoj da brkaš šalteruše sa medicinskim osobljem.
Ja zbog posla idem najmanje 2-3 puta nedeljno u KCS.
I svaki put se divim sestrama koliko su strpljive i hoće da pomognu.
Na šalter dolaziš zdrav i prav, imaš vremena, ništa te ne boli, pa te
one šalteruše ipak odhebu u 90% slučajeva, to je nadrkano od ranog jutra...
A kod sestara dolaze bolesni, kenjkavi i paničari, pa su one ipak
1000 puta ljubaznije od kravetina za šalterom.

Kao student se secam dogadjaja kao juce....puna sala neki dobar film se ceka i dodje u poslednji red crnogorac i skinu patike....
Aj, a otvoreni svi prozori, i nista.....

Ispraznila se sala dok si rekao keks....
Ali za utehu , to nije najgori miris koji sam u zivotu osetio..
Prva dva mesta su , miris u redu u pekari u 18h kad pocinje upola cene , cvetkova pijaca i gradski prevoz miris oznojenih jaja jednog mladica koji se sigurno nije kupao 3 nedelje...
E to su nocne more...

na 4 mestu je kad se dete usralo pa ga majka uvodila u tramvaje po tri stanice...
E to je bilo smesno, sedne ispred mene, na sledecoj stanici svi izadjose i dolazi vozac sa stanglom hoce mene da bije, jer samo ja ostao u tramvaju....a bio prepun tramvaj....i objasnim vozacu , besan, krv mu iz ociju kipi , da je bila zena sa detetom i izasla na toj stanici , a da su putnici izasli na prethodnoj...
Eto jos jedan dogadjaj koji sam zaboravio a za neverovati je, da se vozim sam u tramvaju zato sto su svi izasli stanicu pre, a usranko na toj stanici ali jos uvek smrdi da ono malo putnika, 1 ili 2, nije htelo da udje....

Back