Paceraški paprikaš

• Začetnik teme Začetnik teme ikksx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ikksx

Zainteresovan član
Poruka
418
Kao prvo dosta mi je provokacije
Kao drugo voleo bih da vas upoznam
Kao treće niko da pokrene stvar sa mesta - kad i gde.
Molim otkucajte vaše slobodne termine.
Ja sam na moru od 05.08. - 15.08. - znači tad ne može.
Paprikaš će se održati u Somboru ili bližoj okolini (čardica ili slično na Dunavetu) na dogovoreni termin. Dogovoreni termin ćemo dogovoriti kad otkucate vaše slobodne termine.
I veoma poželjno bi bilo da je to nedelja, jer subotom uglavnom sviram.

Pozdrav zemo. :) Shto se paprasha tice moj predlog je da se odrzi u okviru same kulturno-sportske manifestacije na trgu. Mozda je malo nezgodno zbog svog tog sveta, ali tako ce se steci celokupan dozivljaj. :) Kad pocne da se dimi... :D Mada nije loshe isto to izvesti van grada kao shto si i predlozio na Dunavcetu, uz vodu. Ideja skroz O.K. BE COOL. 8)

Ma to na trgu, zemo, možemo obići kao kulturno događalište, a i tamo se kuva riblji papras i takmičarskog je karaktera. Inače sam ja već negde naveo da bih ja kuvao juneći papras. Al Dunavče je prava stvar a imam i jedno provereno mesto gde bi išli.

ma ja sam to, super-ziheras sa Nurburgringa ako cemo po zasluzi, nije nikakav provokator nema frke, nego opasno mi se svidja plan a i drustvo birano...

U mojoj vremenskoj zoni u danasnjem mi stanju nisam bas siguran da preracunam kad ce Kanada a ali mi se posle onog treninga cini da sam doobro omasio u prognozi. Ne da li mi SuperBaka koji pojen na kvarno - ispadam ziher

ufolog:
ma ja sam to, super-ziheras sa Nurburgringa ako cemo po zasluzi, nije nikakav provokator nema frke, nego opasno mi se svidja plan a i drustvo birano...

U mojoj vremenskoj zoni u danasnjem mi stanju nisam bas siguran da preracunam kad ce Kanada a ali mi se posle onog treninga cini da sam doobro omasio u prognozi. Ne da li mi SuperBaka koji pojen na kvarno - ispadam ziher
Ako si "prikačen" na neki satelit sedi pred mali ekran TV prijemnika u 18:00h. U protivnom večeras u 23:30 na RTS (3K) gledaj snimak. (Još ne čusmo timsku opredeljenost?) Pozdrav :lol:

Sve je to uredu i od Uflog i od tebe Espi ali pogledajte početni komentar pa precizirajte da možemo početi sa konkretnim planovima, a i di su ostali - Nanče, Sanja, Rile,............
De uozbiljite se malo, ovo nije tek tako postavljen topic.
Pitam se uopšte imate li stvarnu želju da se sastanemo ili je to samo slovo na forumu? :?:

ikksx:
Sve je to uredu i od Uflog i od tebe Espi ali pogledajte početni komentar pa precizirajte da možemo početi sa konkretnim planovima, a i di su ostali - Nanče, Sanja, Rile,............
Pitam se uopšte imate li stvarnu želju da se sastanemo ili je to samo slovo na forumu? :?:
Naravno da smo radi da probamo taj paceraški papraš (možda kao takav uđe i u kuvare). Samo vidiš da se Sanja i Rile sve češće gube istovremeno... :wink: Poziv zato svima da se izjasne oko nekog datuma! :lol:

Espanol:
ikksx:
Naravno da smo radi da probamo taj paceraški papraš (možda kao takav uđe i u kuvare). Samo vidiš da se Sanja i Rile sve češće gube istovremeno... :wink: Poziv zato svima da se izjasne oko nekog datuma! :lol:
Tako je Espi poguraj to malo, a malo i preko PP

Espanol:
ikksx:
Ma to na trgu, zemo, možemo obići kao kulturno događalište, a i tamo se kuva riblji papras i takmičarskog je karaktera. Inače sam ja već negde naveo da bih ja kuvao juneći papras. Al Dunavče je prava stvar a imam i jedno provereno mesto gde bi išli.
Jel` može i da se peca? :lol:
Nadam se da necemo jesti to sto Spaniard ukoka. :wink: Mada, ako peca kao sto zbori kanda cemo ribu vracati u vodu. :D 8)

ikksx:
Definitivno bi bilo strava da se skupimo na paprash. :D :D :D Deder Mr. X daj neku konkretnu vremensko-prostornu odrednicu. Samo je poznato da ce biti paprash od 500 litri na nepoznatom mestu i u nepoznato vreme.
P.S. Ako ste odredili konkretne parametre, ja se izvinjajem jer ih nisam skontao. :?
CIAO! 8)

Candyman:
ikksx:
Definitivno bi bilo strava da se skupimo na paprash. :D :D :D Deder Mr. X daj neku konkretnu vremensko-prostornu odrednicu. Samo je poznato da ce biti paprash od 500 litri na nepoznatom mestu i u nepoznato vreme.
P.S. Ako ste odredili konkretne parametre, ja se izvinjajem jer ih nisam skontao. :?
CIAO! 8)
Evo mog skromnog predloga. Iksić bi trebao da javi kada ne tambura, cenim da je subota bolji dan za okupljanje od nedelje zbog ljudi koji dolaze van Sombora. Saglasni? :roll:

OK. Ja ću sad pregledati moj svirački raspored i odrediti da to bude jedna Subota, no i dalje ostaje da vi to potvrdite jer badava ako tamo dođemo samo nas 3-4. Gušt bi bio da se svi sastanemo zar ne.
Dajte malo proširite auditorijum savetima da se poseti ovaj topic.
Nek niko ne sumnja da će to biti nešto bez veze: Ja i moj kum ćemo se postarati da vam od duše svirkamo, priroda će nam uslišiti da ubacimo štapove u vodu, majstor ribljeg paprasa će urediti ribu a ja Junetinu, ma biće "pesma leta",...
Ajde na poso i marketing

ikksx:
OK. Ja ću sad pregledati moj svirački raspored i odrediti da to bude jedna Subota, no i dalje ostaje da vi to potvrdite jer badava ako tamo dođemo samo nas 3-4. Gušt bi bio da se svi sastanemo zar ne.
Dajte malo proširite auditorijum savetima da se poseti ovaj topic.
Nek niko ne sumnja da će to biti nešto bez veze: Ja i moj kum ćemo se postarati da vam od duše svirkamo, priroda će nam uslišiti da ubacimo štapove u vodu, majstor ribljeg paprasa će urediti ribu a ja Junetinu, ma biće "pesma leta",...
Ajde na poso i marketing

Rile je uvek ZA !!!
Sto se mene tice MOZE !!!
Samo da se zna par dana unapred da se pripremimo .
Moj odmor je od 15.07. do 25.07.
dolazi u obzir bilo koja druga nedelja pocev od ove !!!
SIGURNO DOLAZIM, jer i ja imam zelju da Vas upoznam !!!

Back