To 'njegova mama' je za mlade ko ćera, u ovim godinama retko da ima roditelje da su živi, ili bar pri svesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad si mlad to te i dotice.To 'njegova mama' je za mlade ko ćera, u ovim godinama retko da ima roditelje da su živi, ili bar pri svesti.
Pa ima valjda neki garantni rok?Hebem ti i Delimano i Invent i majstore sto ne znaju sa tim
Pa nisu oni instalirali nego moj pametni vodoinstalater, a u garanciji lepo pisePa ima valjda neki garantni rok?
Da dođu bilmezi da poprave brljotinu...

Па онда га паметно сачекај иза ћошка и опаучи по тинтари...Pa nisu oni instalirali nego moj pametni vodoinstalater, a u garanciji lepo pise![]()
A šta je zeznuo taj tvoj vodoinstalater kad je montirao tu česmu?Pa nisu oni instalirali nego moj pametni vodoinstalater, a u garanciji lepo pise![]()
Valjda ces uspeti da sredis...ako u medjuvremenu nisi.Pa nisu oni instalirali nego moj pametni vodoinstalater, a u garanciji lepo pise![]()
gnocchi alla sorrentina ?I ja vas sve volim u pauzi od pravljenja njoka!![]()
Njoki a la Baba Gatagnocchi alla sorrentina ?
Kakve su to njoke, Agi?Njoki a la Baba Gata

Nije je dobro namontirao na bateriju i pukao onaj beli plasticni prsten sto spajaA šta je zeznuo taj tvoj vodoinstalater kad je montirao tu česmu?
Nisam, imala sam ideju da spojim tus koji isto navodno moze, na kadi sam vec menjala tus samo zavrnes, ili nesto nisam dobro ili mi fali neki deoValjda ces uspeti da sredis...ako u medjuvremenu nisi.
Imas smrznute svudaNikad nisam jela njoke, a bas bih probala..![]()