Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Sto ste sad podigli te matore teme? Opet neki komplex? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:ne razumem, sta da se potvrdjuje?
zanimljivo da covek koji je presao 30-tu misli da su Japance iskljucivo rode donosile, s obzirom na velicinu njihovih polnih organa.
Devilishgirl:da, o zadovoljstvu, a to kao i sve ostalo ide iz glave..na glas svrsavale? nije valjda..ja mislila samo Eva imala tu privilegiju...e 'ocemo o drugom svetskom ratu?
Pa ne kaze se dzaba: "yebesh me u zdrav mozak".Chernobill:Mozak je najveci i najbitniji sexualni organ.
LePiaf:Pa ne kaze se dzaba: "yebesh me u zdrav mozak".Chernobill:Mozak je najveci i najbitniji sexualni organ.
Meni treba ovaj komplet knjiga i znam nekoga kome treba tastatura... A za kakve je pocetnike prirucnik?kučka:Malo koriscenu tastaturu za komp, komplet knjiga Cika Jove Zmaja i prirucnik za pocetnike.![]()
![]()
Julian_Duranona:Meni treba ovaj komplet knjiga i znam nekoga kome treba tastatura... A za kakve je pocetnike prirucnik?kučka:Malo koriscenu tastaturu za komp, komplet knjiga Cika Jove Zmaja i prirucnik za pocetnike.![]()
![]()
Je l' besplatno?
Julian_Duranona:Lepo... Samo ne znam sta da ti ponudim za uzvrat.
Sakupljam pregorele sijalice! Dobre su za krpljenje carapa... Nedeljom ih prodajem ovde, kod mene, na buvljaku. Jutros sam prodao tri komada... Nije neka kinta, ali je bitno da se lepo druzimo...