Па докле више томице да твоје здравство убија нашу недужну децу

acabg

Elita
Poruka
20.793
Slika srpskog zdravstva: Devojčica umrla od upale grlaDijana Marinković (5) iz Vranja preminula od gušenja izazvanog upalom ždrela, navelo Ministarstvo zdravlja. Dr Saša Milićević: U ovakvim slučajevima najdragocenije je vreme l Porodica: Šetali su nas dva dana


Petogodišnja devojčica Dijana Marinković iz sela Ćukovac kod Vranja, koja je umrla 8. januara u vranjskoj bolnici, preminula je od gušenja izazvanog upalom ždrela, rekla je juče državna sekretarka Ministarstva zdravlja Nevena Karanović.
- Devojčica je imala upalu grla, usled koje je došlo do oticanja i upale poklopaca u ždrelu, zbog čega je dete dobilo gušenje. Nažalost, u situacijama poput te, često nema pomoći - tvrdi Karanovićeva, i odbacuje da je u ovom slučaju bilo propusta lekara.


http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...zdravstva:+Devojčica+umrla+od+upale+grla.html
Докле више да нам убијате нашу недужну децу z:cry: трба да вас је срамота како ради твоје здравство поднеси оставку док небуде касно
 
Ovo je pravi horor.
Iz ministarstva kazu da nema lekarske greske,a tuzilastvo i policija vode istragu,,ali rospija iz ministarstva ZNA pre zavrsetka istraznog postupka da lekari nisu krivi..
More treba prvo ministra strpati u zatvor ,a onda redom opaliti po tim korumpiranim i bezdusnim gadovima....cast manjem broju casnih zdravstvenih radnika,vecina bi bulju prodala za 100 evra...strasno!
 
Vranje: Porodica će tužiti nadležne zbog smrti ćerke


Roditelji nedavno preminule petogodišnje Dijane Marinković izjavili su danas da će tužiti vranjski Zdravstveni centar i pojedine lekare

VRANjE - Roditelji nedavno preminule petogodišnje Dijane Marinković, is sela Čukovac kod Vranja, izjavili su danas da će tužiti vranjski Zdravstveni centar i pojedine lekare, kako bi se utvrdila prava istina o smrti njihove ćerke.
"Dete smo izgubili. Sada je naša obaveza da pomognemo državnim organima da identifikuju krivca za njenu smrt. Nama u porodici je još samo to ostalo", rekao je otac Bojan na konferenciji za novinare u Vranju.


http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-Porodica-ce-tuziti-nadlezne-zbog-smrti-cerkeСамо напред нека кривци буду кажњени


 

Back
Top