Oznaka za temu koja je copy-paste

Mogu li se takve teme označiti da ne ulazim na njih.
Jer, da hoću da čitam blic, kurir i slične portale, otišla bi tamo.
Mada, u najvećem broju slučajeva takve teme objavljuju moderatori pa verovatno džabe pišem jer vi i odlučujete...
Teme koje su kopirane, po pravilu moraju imati link odakle su kopirane.
Na taj način ćeš znati da je tema copy-paste, tako da joj neka dodatna oznaka i ne treba. :)

Teme koje su kopirane, po pravilu moraju imati link odakle su kopirane.
Na taj način ćeš znati da je tema copy-paste, tako da joj neka dodatna oznaka i ne treba. :)
Ma da ...a prvo da je otvorim...ja ne želim da otvaram takve teme.
Verovatno je rešenje da ne otvaram uopšte teme koje postavljaju moderatori.

Ma da ...a prvo da je otvorim...ja ne želim da otvaram takve teme.
Verovatno je rešenje da ne otvaram uopšte teme koje postavljaju moderatori.

meni je prvi na listi Sensei da ne kazem Mita
jer ono sto on stavlja je "plac mb"

i da, razmisljao sam na ovu temu i da postavim pitanje
pocev od Gospodjetine sa njenim TT nebulozama koje "treba" da komentarisem

Pa necu ic me ne zanima TT

Mada, nešto mislim, ako su plaćeni po broju objavljenih tema, a mašta baš ne radi, onda im je ovo jedini način da ispune kvotu.
Čini mi se da ranije nije bilo plaćeno ništa, pa ako je i sad tako, ne vidim svrhu.
Stvarno...jel se plaća nešto moderatorima ?
Ako im se placa, onda ima smisla što sile,
ali to ne mijenja stvar da je mnogima od nas lakše ne ući uopšte na forum,
nego svako malo "uđi u temu zanimljivog naslova i izađi".
Nije neki user experience @Zla Beba

Ali opet bi bilo super da ima
tag ili
da u naslovu dodaju "CP".

Tako je svima super.
I kad se objavljuje neki video(sa TikTok, Insta, YouTubea) isto tag ili u naslovu
🤗

Odavno već komentarišem i reagujem na kilometarske c/p uvodne postove.
Imam i primedbu na c/p kilometarske naslove tema.
Dešavalo se da ostavim komentar ( to ne radim više) a postavljač teme reaguje suprotno onom što je napisano u tekstu što je pokazatelj da je tekst pastovan bez prethodnog čitanja i razumevanja sadržaja.

Da li je problem osmisliti naslov na osnovu sadržaja teksta?
Da li je problem tekst prepričati i prilagoditi daljoj diskusiji a izvor ( link) postaviti ispod teksta uvodnog posta?

Paula odlično otvara teme, vodi računa o toku teme, ispoštuje neistomišljenike jednako kao one koji je podržavaju.

S druge strane, u kulturi imamo c/p tekstove, navijačko- huškačko politićko usmeravanje teme i ne spradično već redovno, kao po pravilu.

Imaju link kad se uđe, a ona ne bi da uđe. Ne bih ni ja. A nekad uđem, a nema ni link. Nemam link do toga, jer brže-bolje izađem, ali dešavalo se.
Većinom se po naslovu može pretpostaviti da li je copy-paste ili ne.. šta fali ako nekad naletimo na neki takav, nije smak svijeta.
Pitam se koji forum nema kopiranih tekstova? Ne vidim zašto bi bili za sve problematični? Ako ih pojedini ne podnose, tako isto ima i onih kojima to ne smeta.

Mnogi od nas se trude da nadjemo neku zanimljivu temu koja bi bila interesantna i posjećena, pa šta fali ako je i kopirana. Nismo Bogom dati da znamo sve i da pružimo širok spektar interesantnih i zanimljivih tema.. mislim da bi bili daleko "siromašniji" kada bi se oslannjali samo na našu kreativnost i maštovitost.
Uostalom, većina tih copiranih tema je odskočna daska za diskusije i mišljenja.

Većinom se po naslovu može pretpostaviti da li je copy-paste ili ne.. šta fali ako nekad naletimo na neki takav, nije smak svijeta.
Pitam se koji forum nema kopiranih tekstova? Ne vidim zašto bi bili za sve problematični? Ako ih pojedini ne podnose, tako isto ima i onih kojima to ne smeta.

Mnogi od nas se trude da nadjemo neku zanimljivu temu koja bi bila interesantna i posjećena, pa šta fali ako je i kopirana. Nismo Bogom dati da znamo sve i da pružimo širok spektar interesantnih i zanimljivih tema.. mislim da bi bili daleko "siromašniji" kada bi se oslannjali samo na našu kreativnost i maštovitost.
Uostalom, većina tih copiranih tema je odskočna daska za diskusije i mišljenja.
Dobro. :)

Back