Banedjokic
Obećava
- Poruka
- 87
Zanima me jel su ove gume za sve sezone ili zimske samo? M•s pise a ne m+s
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da pise all season nema veze M+S oznaka, i ima urezano pahulja, Sunce, kisa....Zanima me jel su ove gume za sve sezone ili zimske samo? M•s pise a ne m+s
napisi tacno koja guma pa ce da nadjemo
vise m*s ima zimskih
Nisu. Međutim , meni jesu.Zanima me jel su ove gume za sve sezone ili zimske samo? M•s pise a ne m+s
Pa kad vozis do trafike i nazad.Nisu. Međutim , meni jesu.
Vozim svuda. Ja sam profi. Jedan policajac mi reko da MS znači za sve sezone. Držim se ko pijan plota te rečenice iako je netačna.Pa kad vozis do trafike i nazad.
Panduri obicno nisu mnogo bistri.Vozim svuda. Ja sam profi. Jedan policajac mi reko da MS znači za sve sezone. Držim se ko pijan plota te rečenice iako je netačna.
Uzeo pre neki dan sve 4.Mora da pise all season nema veze M+S oznaka, i ima urezano pahulja, Sunce, kisa....
Gledao sam da mi ne uvale starije,inace Riken proizvodjac odnosno kod nas ih prave ali su japanske.210 jevrica sa balansiranjem i montazom,ali ona je kao besplatna.DOT iz septembra 2024 znaci glanc nove.
Policajac knows shitVozim svuda. Ja sam profi. Jedan policajac mi reko da MS znači za sve sezone. Držim se ko pijan plota te rečenice iako je netačna.
Znam ali to je japanski proizvodjac, pogledaj na netu.Riken ti je tigar imaš oznaku made in srbadija. Ja imam riken zimske na hyundaiju