- Poruka
- 167.638
jel ima neko ovde da neće žena da mu ispegla majicu
ili da neće da mu pravi palačinke
i te stvari, da samo govori oću bole me *****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel ima neko ovde da neće žena da mu ispegla majicu

If you want something done , do it yourself !
Danas niko neće drugom da ugodi, zato se treba pomučiti

jel imaš neke veze po rusiji?
Ruski Dom u Bg-u
Ima, ima, samo neće ti to ovde niko javno priznati, ovde su svi face i niko nema problema nikakvih
Ko god da je ta i kako god da izgleda, nabij nogu u dupe i ne okreći se uopšte.
Nađi neku mlađu od nje, normalnu koja će te ceniti kao osobu i nećeš zažaliti, makar je iz Rusije ili Rumunije doveo i živi sretan život sa nekim ko te zaslužuje kao osobu.
Jedan je život, reprize nema, nemoj godine da trošiš na takve emancipovane, zauzete primerke, šutni to i nađi sebi osobu koja te ceni i živi ispunjeno i lepo svoj život![]()
Zagovaraš teoriju -
uvek biraj drugu da bi bila prva !
I ja sam se nekad tako zanosio......
A,onda sam raskrstio sa zabludama.

Шта има да чекам или тражим да ми опегла или скува кад ја то боље радим? Жене су од већине мушкараца направиле зависнике који би се ''продали'' за ручак и опран веш....![]()

Ima, ima, samo neće ti to ovde niko javno priznati, ovde su svi face i niko nema problema nikakvih
Ko god da je ta i kako god da izgleda, nabij nogu u dupe i ne okreći se uopšte.
Nađi neku mlađu od nje, normalnu koja će te ceniti kao osobu i nećeš zažaliti, makar je iz Rusije ili Rumunije doveo i živi sretan život sa nekim ko te zaslužuje kao osobu.
Jedan je život, reprize nema, nemoj godine da trošiš na takve emancipovane, zauzete primerke, šutni to i nađi sebi osobu koja te ceni i živi ispunjeno i lepo svoj život![]()
Koristi muskarac cesto peglu kad se napije
ludopile eto,sad znash zashto se nikada necesh udati

I ja tebi Džord. Ispovraća se i padne (nabije nos) u povraćku.
A voljena žena ga ostavi da mu se povraćka skori na faci do jutra.
LjuboooooF!![]()