Oženjen sam kao krmak živim

jel ima neko ovde da neće žena da mu ispegla majicu
ili da neće da mu pravi palačinke
i te stvari, da samo govori oću bole me *****

Ima, ima, samo neće ti to ovde niko javno priznati, ovde su svi face i niko nema problema nikakvih :roll:

Ko god da je ta i kako god da izgleda, nabij nogu u dupe i ne okreći se uopšte.
Nađi neku mlađu od nje, normalnu koja će te ceniti kao osobu i nećeš zažaliti, makar je iz Rusije ili Rumunije doveo i živi sretan život sa nekim ko te zaslužuje kao osobu.
Jedan je život, reprize nema, nemoj godine da trošiš na takve emancipovane, zauzete primerke, šutni to i nađi sebi osobu koja te ceni i živi ispunjeno i lepo svoj život :ok:

jel imaš neke veze po rusiji?

Za to ti ne trebaju nikakve posebne veze, imaš Ruski Dom u Bg-u, društa Rusko-Srpskog prijateljstva...itd, proguglaj malo, poveži se i upoznaj sa ljudima, nisu sve žene iste, ima "emancipovanih" kojima je sve teško i nezamislivo, koje trebaš da moliš za najobičnije stvari, ali ima i onih koje su normalne i koje ne prave probleme kod najobičnijih stvari kao što su palačinke, peglanje i slične stvari.
Sigurno ćeš naći osobu koja ti odgovara i sa kojom nećeš imati talvih i sličnih problema nikada. Nemoj samo da se radi takvih "emancipovanih" zatvoriš u sebe ili da dodatno vreme gubiš na takve žene, gubitak vremena je jedna od najvećih grešaka, kreći se i kontaktiraj i sa drugima i naći ćeš ono što tražiš sigurno.

Ima, ima, samo neće ti to ovde niko javno priznati, ovde su svi face i niko nema problema nikakvih :roll:

Nađi neku mlađu od nje, normalnu koja će te ceniti kao osobu i nećeš zažaliti, makar je iz Rusije ili Rumunije doveo i živi sretan život sa nekim ko te zaslužuje kao osobu.
Jedan je život, reprize nema, nemoj godine da trošiš na takve emancipovane, zauzete primerke, šutni to i nađi sebi osobu koja te ceni i živi ispunjeno i lepo svoj život :ok:

Zagovaraš teoriju -
uvek biraj drugu da bi bila prva !
I ja sam se nekad tako zanosio......
A,onda sam raskrstio sa zabludama.

Zagovaraš teoriju -
uvek biraj drugu da bi bila prva !
I ja sam se nekad tako zanosio......
A,onda sam raskrstio sa zabludama.

Nema tu teorije, samo praksa, previše filozofira, previše zahebava, zbogom, uvek postoji osoba koja je ok i koja oko najobičnijih i najnormalnijih stvari ne pravi nikada problem.
A druga je stvar ako pojedinci vole sebe da zahebavaju baveći se sa takvim primercima, svako najbolje zna šta mu konkretno odgovara i kako voli da živi, neko voli svađu i probleme, neko miran i skladan život, pa u zavisnosti od toga, sebi i bira životnog saputnika.

Шта има да чекам или тражим да ми опегла или скува кад ја то боље радим? Жене су од већине мушкараца направиле зависнике који би се ''продали'' за ручак и опран веш.... :(

Шта има да чекам или тражим да ми опегла или скува кад ја то боље радим? Жене су од већине мушкараца направиле зависнике који би се ''продали'' за ручак и опран веш.... :(

Tako je koleZa.
Zato muškarcima od detinjstva za rođendane treba poklanjati pegle i četke, da vežbaju.
A ne kad sirota umorna supruga dođe s posla, nit sudovi oprani, nit kuća očišćena, nit ručak zgotovljen. Tuga pregolema:(

A čovek se ceni tako što mu se opegla košulja? Hm, nas onaj Putin ič ne ceni. Došao a nije poneo peglu:roll:

Back