Ozenen je, a ti to nisi znala

Nisi ti ni bila tema, nego si napisala da ozenjen ne treba nikome osim svojoj zeni,
kao da si od juce i ne znas da neko mora da pomaze i one neudate, razvedene, udovice i ostale pacenice.
One koje nece da imaju muza, pozajmljuju onoga ko to moze, jer oni slobodni ne znaju ili ne mogu da se zadrzavaju.

jes, jes oni slobodni tj. neozenjeni ne umeju da jebbu...aj bjez otale :malav:

Nem pojma, ja sam oduvek ozenjen, ali kako ti znas dumeju?

- - - - - - - - - -

Poenta je da im ne treba neozenjen, da se zaglavi u kuci ili da mora da se udaje. Treba joj ozenjen koji mora da ide kuci.

Zao mi je postavljacice sto je ozenjen vise ne..ili je sad saznala..jbg neiskrenost je gadna stvar al nije on to uradio iz ikakve zle namere,vec je zeleo da je brze nagovori da se seksaju :)

Sto se tice kako ebe decko,kako ozenjen razlike definitivo ima..mogu uvek I da dokazem..kako teorijom tako I praksom .Pod uslovom da je I joj je dobra pica..to stoji.:hvala:

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Može i za suprotni pol...udata, a ti to nisi znao?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:

Koja kaze da je sa nekim godinama bila u vezi sa a nije znala da je ozenjen,bez ikakve sumnje - laze!Najverovatnije da bi opravdala sebe pa kao "jao,pa ja nisam znala".Ma pazi da nisi...

Kad je saznala, bilo je kasno, već jei zaprosio je :lol: i razveo se posle i oženio je

Prosto se ne zna sta joj je vise smetalo,sto je ozenjen ili sto ju je godinama lagao :zaljubljena: ( :roll: )

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:
Može!:hahaha:
To su ti sve Šopenhaueri Ciklamo boje lila...Svet je njihova predstava-eno vam Oziman na filozofiji reklamira
Šopija sve u šesnajst!
Dakle;šta je babi milo-to joj je I bilo!
Sve što namisliš,izmaštaš to ti je jer nećeš drugo ni da gledaš-to jednostavno ("to" je objektivni svet surov I strašan sa svojim
prostim I ružnim istinama...:mrgreen::hahaha:) ne postoji-postoji samo onakav svet kakav zamisliš...:whistling:

E sad...Ako ipak progviriš slučajno kroz veštačke trepuške u stvarni svet biva ono:"Jao što sam glupa pa nisam videlaaaaaa! ! !"
Znaš Lilijana (Lililili)-nije teško biti glup I lakoveran-ništa lakše...A što bi bilo teže I ružnije-pitaće svaka lepotica I lepotan dana...:eek:
Pa sunce moje ljupićasto:zato što su ljudi predatori-zveri (muško-ženske dakako!) I kad im zabraniš da kolju I deru okolo,bar će da varaju,muljaju,petljaju
I lažu ko propalice najgore I kad izgledaju kao plemići...Ybg-život je nekom qrva,a nekom I maćeha...:mrgreen::manikir:

...da li je pitao
je li ona udata
prvo se rade Prve stvari
a onda one sto su po postanku stvari
Druge...
...i kad se prve radnje odrade
i oni se opet ne svade
onda se ide od okolo
prema centrima
a epicentar je gorak svakako
prije ili poslije...
...receno je , da je ovo Svijet
Patnje
tako je govorio i Buda
i zasto 'potez ovog covjeka neispovijednog'
brojati u cuda...
...nije ga pitala
a on u naletu Amorovom zaboravio
i kako se zove
a,
kamo li nekakve obaveze koje tako nijesu ni zamisljene...

Ne moze da se desi da ne zna... moze samo da se pravi da ne zna .... po meni to ne moze
.... nije u redu biti toliko glup , neobavesten .... ili je mozda u pitanju cista povrsnost i nezainteresovanost

Slepotja kod očiju. A možda i nova gospodža nije slepa, nego ovaj drži ženu i decu zaključane u podrumu.
Kako god okreneš, oženjeni je prećutao, slagao i slične varijacije. Znači, na stranu slepilo, al' što muškarac može da bude pichka, to nijedna žena ne može. :heart:

Slepotja kod očiju. A možda i nova gospodža nije slepa, nego ovaj drži ženu i decu zaključane u podrumu.
Kako god okreneš, oženjeni je prećutao, slagao i slične varijacije. Znači, na stranu slepilo, al' što muškarac može da bude pichka, to nijedna žena ne može. :heart:

Ima i toga, ali to je samo zato sto je muskarac, jer oni inace sve bolje rade ... tako i ovo

Zao mi je postavljacice sto je ozenjen vise ne..ili je sad saznala..jbg neiskrenost je gadna stvar al nije on to uradio iz ikakve zle namere,vec je zeleo da je brze nagovori da se seksaju :)

Sto se tice kako ebe decko,kako ozenjen razlike definitivo ima..mogu uvek I da dokazem..kako teorijom tako I praksom .Pod uslovom da je I joj je dobra pica..to stoji.:hvala:
El ovaj prvi redovno, a ovaj drugi 1 mesečno? Msm švalerku, ženu se podrazumeva da cepa 8 puta dnevno :D

ukoliko zanemarish chinjenicu da nekome to uopshte nije bitno ( a pun kosh takvih) , moguce je .
i tu je sve jasno ..

ja ne mogu da ne vidim i ono shto se da sakriti , tako da je to kod mene nemoguca misija..

u redu je sve ako pristanesh na igru .

Back