Ozbiljno pitanje za žene

BB77Q

Početnik
Poruka
17
U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.

Питање само за жене или и ми мушкарци можемо да пишемо?

Знам неколико примера да је мужевима пропао бизнис, и жене су остале са њима.

Знам и милион примера да је мушкарац остао без посла и жене су остале са њим, а он је наравно нашао други посао.

Пример где је неко имао милионе и милионе и остао без игде ичега, не знам. Вероватно се не крећем у кругу великих милионера и милијардера.

Знам примере где су прелепотице и добре девојке биле у вези и ушле у брак са мушкарцима који финансијски стоје просечно или исподрпосечно.

Ако морам да нагађам, ако мушкарац има милионе и милијарде, и остане без њих, претпостављам да ће од његовог понашања у сиромаштву зависити да ли ће жена остати са њим или не. Ако се убедачи и буде бледа сенка онога што је некада био, можда га жена и остави, а ако и даље буде вредан, радан, весео, способан, жена ће остати са њим.

Знам случај човека који је добио отказ у војсци у младим данима, жена је била професор факултета, судски вештак, силну лову зарађивала, од тога изградили и велику кућу, сада су обоје у пензији. Брак им је супер, био и сада је. Двоје деце формирало своје породице (једно од то двоје је мој добар пријатељ).

možda neke jesu pogledajte samo mlade devojke danas. Evo jednog primera jedna je objavila da muskarac za ozbiljnu vezu treba bude visok 187 cm, da ima para i da je zgodan i redovno trenira i jos gluposti ali se ne secam. Izgleda da ce da nam odpadne natalitet još više

Poslednja izmena od moderatora:
možda neke jesu pogledajte samo mlade devojke danas. Evo jednog primera jedna je objavila da muskarac za ozbiljnu vezu treba bude visok 187 cm, da ima para i da je zgodan i redovno trenira i jos gluposti ali se ne secam. Izgleda da ce da nam odpadne natalitet još više
i da je obdaren poprilicno

Питање само за жене или и ми мушкарци можемо да пишемо?

Знам неколико примера да је мужевима пропао бизнис, и жене су остале са њима.

Знам и милион примера да је мушкарац остао без посла и жене су остале са њим, а он је наравно нашао други посао.

Пример где је неко имао милионе и милионе и остао без игде ичега, не знам. Вероватно се не крећем у кругу великих милионера и милијардера.

Знам примере где су прелепотице и добре девојке биле у вези и ушле у брак са мушкарцима који финансијски стоје просечно или исподрпосечно.

Ако морам да нагађам, ако мушкарац има милионе и милијарде, и остане без њих, претпостављам да ће од његовог понашања у сиромаштву зависити да ли ће жена остати са њим или не. Ако се убедачи и буде бледа сенка онога што је некада био, можда га жена и остави, а ако и даље буде вредан, радан, весео, способан, жена ће остати са њим.

Знам случај човека који је добио отказ у војсци у младим данима, жена је била професор факултета, судски вештак, силну лову зарађивала, од тога изградили и велику кућу, сада су обоје у пензији. Брак им је супер, био и сада је. Двоје деце формирало своје породице (једно од то двоје је мој добар пријатељ).
Razumem sve takve su prošlost danas to je ugrožena vrsta

Ма, неће да нам опадне још више наталитет.

Овакви од 187 +, парама згодноћом и сл. да плоде све жене, па ће наредне генерације деце да имају далеко јаче гене него деца из прошлости.

U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Zavisi od njegovog ponašanja tj. razloga zašto se to sve desilo. Ako je neodgovoran i ne prihvata svoje greške, nerealan onda to dovodi odnos u pitanje. Pare kao pare verovatno ne.

Sad će žene da ti objasne kako njegovo gubljenje bogatstva govori o njemu više od pukog gubljenja novca. Čim je skrkao pare, to mora da je ili na švalerku ili kocku. Znači ona ima svo pravo da ga ostavi.

Moja bila ostala sa mnom kad sam spiskao sve na jedan rizican biznis potez, i ostao bez žute banke - ali bukvalno nisam imao evro u dzepu ni evro na racunu.

Tri puna meseca je bila nula.
Tek cetvrtog su krenuli prvi, mizerni prihodi. Trebalo je oko 9 meseci da ozbiljno krene da se vraća uloženo, i ne samo da je ostala, nego me je ohrabrivala, podrzavala, ono bas maksimalno moguće.

Најбоље је било у стара добра времена.

Фамилије се договоре да споје своје момче и своје девојче, и свако добије свог пара.

Још, ако неко има срећу, па му фамилија уговори лепу девојку, е тај ужива у животу.

А данас, мораш да се окупаш, плакнеш, лепо обучеш, намиришеш, да будеш фит, да имаш лову, да се крећеш и упознајеш, да јој приђеш и кажеш:"Добар дан, посматрам Вас већ месецима, па сам пожелео да сазнам нешто више о Вама. Како гласи ваше цењено име? Ја сам Лоример, драго ми је". Додуше, сад је мало лакше, не мора да се ризикује непријатна ситуација да те олади, јер имамо друштвене мреже, па јој упаднеш у ДМ. Додуше, сваки дан, поред нас, упада још 10 других фрајера, па су шансе 1:20 да ће да нас примети на Инста порукама (не знам како је то на Тик Ток).

Онда кад пробаш да успоставиш први контакт, она се нећка, а не знаш да ли се нећка зато што нас неће или зато што тврди пазар. А ако одма' пристане, помислимо да је ку.р.ва што свима даје.

Па чак и ако, за дивно чудо, прођеш овај први круг квалификација, онда креће борба као са ратним непријатељем до кога не можеш да дођеш јер се налазиш на равници препуној мина (а немаш топ да је спуцаш ђулетом из далека). А на пољу мина на сваком кораку. Мораш да смислиш шта ћеш даље да причаш ако је то та једна прилика. Ако је више прилика (виђате се повремено на улици, послу, у клубу, у теретани, на шалтеру, у комшилуку....), шта ћеш следећи пут. А следећи пут ће она мало да дигне нос, д асе прави да те не види, а ти не знаш да ли те стварно игнорише или се само прави да те игнорише. Па је сл. пут опет стартујеш, па не смеш да испаднеш глуп (ако већ ниси први пут), па онда треба да смислиш неке заједничке активности. Тј. да је позовеш у биоскоп, на кафу, на планинарење и сл.). Па чак и ако уговориш, нпр. обичну кафу. Онда ће да те испита и ко си и шта си, а ти не смеш себе да преставиш каквим јеси, јер си обичан (мада је и она обична), већ мораш да се кур.чиш да си неки баја. А како да се правиш да си баја кад ниси, већ си обичан? Па те она даље приликом кафе испитује и процењује. Док ти видиш само њено лепо лице и бујни деколте, и теби је то сасвим довољно да је волиш до краја свог бедног живота, она те детаљно снима од главе до пете, снима те како си се очешљао, какве су ти очи, прсти, какве покрете имаш, како пијеш кафу, како се опходиш према конобарима, да ли је гледаш у очи или скрећеш поглед, јеси ли опуштен или стегнут, умеш ли да ћаскаш или постављаш глупа питања јер ниси у стању да одржиш нормалну комуникацију између двоје људи, пита те успут ко ти је татко кој ти је мајка, шта радиш и где радиш, која кола возиш, с ким живиш...

и на том минском пољу, гарант ћеш негде да загинеш јер ћеш неку мину негде да нагазиш.

Ех...добра стара времена кад су нам фамилије уговарале бракове, па је било птичке за свакога. А данас птичка само за одабране.

:sad2:

Ох....како је овај свет окрутан од кад су жене добиле право гласа!!!

Naravno da bi. Zašto, jer ga volim i nisam sponzoruša. Sve što mi treba sebi kupim jer me blam pojede kad me neko časti pićem a kamoli da mi nešto kupi. Radim ja, on neće biti neradnik nego ima da počne da radi ponovo, from the beginning, polako ali sigurno, da ne budem ja jedini radnik jer nije ni on bio jer sam radila i kad je bio bogat, sama sam sebi priuštila sve.
Naravno, kad je prava ljubav u pitanju tu si kada je najteže osobi koju voliš. Za sve ima načina. On će se polako podići na noge a ja ću ga podržati na svakom koraku. Glavu gore, novac dođe i ode, da si ti meni živ i zdrav 😁

Ako nekog voliš, podržavaš ga i u dobrim manje dobrim periodima.
Stvar je principa i karaktera. Sem opcije da žena nije ušla u taj odnos zbog para. Onda će otići.

Screenshot_52.png

Back