BB77Q
Početnik
- Poruka
- 17
U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono da on opljacka banku a pare da ostanu kod tebe?samo ako pristane da opljackamo banku

pa ne,to bi bilo bas providno.. morali bismo negde dobro da ih sakrijemoono da on opljacka banku a pare da ostanu kod tebe?
naravnoIzgleda da je opšte muško mišljenje da su žene većinom sponzoruše. Ženeeeeee, je l' to istina???
i da je obdaren poprilicnomožda neke jesu pogledajte samo mlade devojke danas. Evo jednog primera jedna je objavila da muskarac za ozbiljnu vezu treba bude visok 187 cm, da ima para i da je zgodan i redovno trenira i jos gluposti ali se ne secam. Izgleda da ce da nam odpadne natalitet još više
Razumem sve takve su prošlost danas to je ugrožena vrstaПитање само за жене или и ми мушкарци можемо да пишемо?
Знам неколико примера да је мужевима пропао бизнис, и жене су остале са њима.
Знам и милион примера да је мушкарац остао без посла и жене су остале са њим, а он је наравно нашао други посао.
Пример где је неко имао милионе и милионе и остао без игде ичега, не знам. Вероватно се не крећем у кругу великих милионера и милијардера.
Знам примере где су прелепотице и добре девојке биле у вези и ушле у брак са мушкарцима који финансијски стоје просечно или исподрпосечно.
Ако морам да нагађам, ако мушкарац има милионе и милијарде, и остане без њих, претпостављам да ће од његовог понашања у сиромаштву зависити да ли ће жена остати са њим или не. Ако се убедачи и буде бледа сенка онога што је некада био, можда га жена и остави, а ако и даље буде вредан, радан, весео, способан, жена ће остати са њим.
Знам случај човека који је добио отказ у војсци у младим данима, жена је била професор факултета, судски вештак, силну лову зарађивала, од тога изградили и велику кућу, сада су обоје у пензији. Брак им је супер, био и сада је. Двоје деце формирало своје породице (једно од то двоје је мој добар пријатељ).
možda neke jesu pogledajte samo mlade devojke danas. Evo jednog primera jedna je objavila da muskarac za ozbiljnu vezu treba bude visok 187 cm, da ima para i da je zgodan i redovno trenira i jos gluposti ali se ne secam. Izgleda da ce da nam odpadne natalitet još više
pa bzvz pitanje,ako ulazis u brak zbog novca zbog toga ces i da izadjesBolje da je neozbiljno pitanje.. ovako prestrašene i da hoće ne mogu ti odgovoriti![]()
Zatvaraj temu, Anđa objasnila.pa bzvz pitanje,ako ulazis u brak zbog novca zbog toga ces i da izadjes
pusti ga vidis da je pocetnikZatvaraj temu, Anđa objasnila.
Zavisi od njegovog ponašanja tj. razloga zašto se to sve desilo. Ako je neodgovoran i ne prihvata svoje greške, nerealan onda to dovodi odnos u pitanje. Pare kao pare verovatno ne.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Sad će žene da ti objasne kako njegovo gubljenje bogatstva govori o njemu više od pukog gubljenja novca. Čim je skrkao pare, to mora da je ili na švalerku ili kocku. Znači ona ima svo pravo da ga ostavi.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
muskarac da moze nesto da shvati stavljao bi carape u korpu za vesSad će žene da ti objasne kako njegovo gubljenje bogatstva govori o njemu više od pukog gubljenja novca. Čim je skrkao pare, to mora da je ili na švalerku ili kocku. Znači ona ima svo pravo da ga ostavi.

Nema izgovora za blindirana vozila koja prevoze milione evra!U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.

Naravno da bi. Zašto, jer ga volim i nisam sponzoruša. Sve što mi treba sebi kupim jer me blam pojede kad me neko časti pićem a kamoli da mi nešto kupi. Radim ja, on neće biti neradnik nego ima da počne da radi ponovo, from the beginning, polako ali sigurno, da ne budem ja jedini radnik jer nije ni on bio jer sam radila i kad je bio bogat, sama sam sebi priuštila sve.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Ako nekog voliš, podržavaš ga i u dobrim manje dobrim periodima.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.