ozbiljno pitam jer me zanima

da li bi se udale/ozenili za "gastarbajterku"?

za ovde sto vani zive da li bi se vencali za devojku/momka sa balkana?

zasto DA

zasto Ne

Imao sam devojku, koja je mlađa od mene, ali je već imala brak iza sebe i muža francuza, tj. živela je tamo, pa posle razvoda se vratila ovde. Sve je to za ljude, tako da je moj odgovor uvek DA i uvek ću biti ZA, ako se ljudi vole i poštuju. Suština priče je što se mene tiče: ljubav. Novca nije nikad dosta i znam da nisu svi gastarbajteri bogataši, nego mogu sebi priuštiti makar pristojan život, po današnjim standardima.

Poslednja izmena:
vrlo sam specificna i imam izgradjene stavove koje niti mogu niti zelim da menjam a s obzirom koliko je tesko naci nekoga ko je kompatibilan sigurno mi ne bi uticalo nesto tako irelevantno kao sto je zivot u inostranstvu....mnogo teze prepreke sam zbog ljubavi preskocila nego sto je navedeno....

imam dve drugarice jedna je rekla nema sanse da sebi dovede muza sa prostora bivshe juge jer kaze da ona nije stvorena za taj mentalitet "odvikla se" a druga je dovela i ostavila ga nakon godinu dana

razlog nije se adaptirao, netje da radi i non stop nabijao telefonske racune

imam dve drugarice jedna je rekla nema sanse da sebi dovede muza sa prostora bivshe juge jer kaze da ona nije stvorena za taj mentalitet "odvikla se" a druga je dovela i ostavila ga nakon godinu dana

razlog nije se adaptirao, netje da radi i non stop nabijao telefonske racune

Pa zavisi koliko su otvorile oči. Svaki ume da se pretvara ako mu je devojka ili žena iz neke bogate zemlje, pa posle kada dođe to sve na svoje, otkrije se kolika je muška kurrva.

Не бих, зато што ће да ми трипује пи*ку космичку, и причаће ми о Србији као да је Сомалија, а мени кад пљујеш по Србији, Београду, итд итд, ту ми падне ролетна на очи..

Back