Ozbiljno-neozbiljna tema

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cupavka:
Jeste gledali film "Beleznica", na ovu temu?
Ja, tako nekako zamisljam te stvari...

Naravno, i ja takodje tako nekako vidim buducnost, e sad pitanje je s kim i da li ce biti tako... Prava stvar je pronaci osobu koja voli zivot i koja bi dala zivot za tebe,to je vrhunac ljubavi... ali cini mi se da se cesce tako nesto srece u knjigama i na filmovima..?

Naravno, i ja takodje tako nekako vidim buducnost, e sad pitanje je s kim i da li ce biti tako... Prava stvar je pronaci osobu koja voli zivot i koja bi dala zivot za tebe,to je vrhunac ljubavi... ali cini mi se da se cesce tako nesto srece u knjigama i na filmovima..?

Ja nisam lik iz knjige, a ne glumim ni na filmu( bar se nadam da mi zivot nije neki sou program)
A volim i voljena sam! HIP HIP HOREEEEEEEJJJJJJJJJJJ!:lol::lol::lol::lol:

Kako zamišljate svoju starost?

ja našla na Forumu ovu viziju "Ne kažem da treba da ga ostaviš već samo dobro razmisli o tome kako si maštala o bakici i dekici koji sede na tremu ispred porodične kućice i igraju se sa unučićima i svi su srećni i zadovoljni i svi se vole".

Jel i vi tako nekako, a? :P
ne volim da zamisljam svoju starost...
sta kad dodjes do tog stanja da nesto hoces a ne mozes...prokletstvo najgore :neutral:
cak ne zelim da zamisljam ni brojno potomstvo i to sve :(

to je neki american dream? :)

:lol:Pa lici,ali nisam mislila bas tako:lol:

Imacu ljepsu ljuljasku,moderniju,udobniju:lol:

Zelja mi je da svi budemo prvenstveno zdravi,da sve tece jednim mirnim tokom.
Da mi djeca izrastu u dobre i ambiciozne ljude,da imaju porodicu,posao koji zele,a ja cu uvijek biti tu da cuvam unucice,a to ce mi biti zadovoljstvo.Samo zdravlja,sve drugo dolazi samo.:)

a kada starost uopste i pocinje? nismo definisali koje su to godine. ako uzmemo 80+, onda cemo za nekih 40-60 godina poceti da dozivljavamo drugu mladost :)
naime, do tada cemo moci da menjamo sve na svom telu, toliko da ce nam zapravo samo mozak ostati isti (nesto slicno danasnjim kompjuterima, samo upgradujes, posle prvog kompa retko kupujes kompletan drugi.). ustalom, ako sadasnje "babe" poput tine, kolinsove i slicnih deluju po par decenija mladje, zamislite sta ce sve biti moguce za par decenija i vise.
a naravno, kada se svest digitalizuje, onda starost kao takva nece ni postojati (evenutalno "iskustvo").

Back