gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
sta to treba da znaci kad provedete dugo godina sa vasim partnerom/icom i sta kod da vi spomenete iz vasheg zajednichkog pochetka on/ona kazuje ne sjecam se, zatim kontate dobro netju da ga/nju preopetretjujem pa da idem tako daleko unazad, pa se vrnete sta je bilo pre tri godine i vama kazuje opet da se ne sjetja
ovde nije rec o nekim cipelama koje ste kupili unazad par godina to se moze zaboraviti vetj je stvar mnogo jacha i vetja
da li je to znak da vi gubite vrijeme pored budale
da li je to brezobrazluk
ili je to dokaz da neko pamti ko slon dok druga strana ne pamti ni ko vrabac?
mene lichno to povredei i zbog toga vise nista i ne pricham niti dijelim sa njime neke dublje priche to sto me muchi porazgovaram sa drugaricama
dok on svakako samo josh zeva, otvara usta da ubacuje hranu ili da prosipa neke seljachke priche od kojih vas momentalno uhvati migrena
grozno je kad chovek ostari prije vremena
ovde nije rec o nekim cipelama koje ste kupili unazad par godina to se moze zaboraviti vetj je stvar mnogo jacha i vetja
da li je to znak da vi gubite vrijeme pored budale
da li je to brezobrazluk
ili je to dokaz da neko pamti ko slon dok druga strana ne pamti ni ko vrabac?
mene lichno to povredei i zbog toga vise nista i ne pricham niti dijelim sa njime neke dublje priche to sto me muchi porazgovaram sa drugaricama
dok on svakako samo josh zeva, otvara usta da ubacuje hranu ili da prosipa neke seljachke priche od kojih vas momentalno uhvati migrena
grozno je kad chovek ostari prije vremena
Poslednja izmena: