bio sam ja sa mnogo riba
ispricacu vam moju tuznu pricu
ovo je bas teska tema za mene
tako sam jednom i ja nasao jednu ribu
a ja onako nisam nekog fizickog izgleda, malo sam nizak i iskompleksiran zbog neuspjesne karijere. sprco sam tolike godine a jos radim ko sluzbenichitj a pametujem kao da sam doktor nauka.
ona mi je bila otkrovenje. konacno sam se osjetio prawim muskawcwm. i gledo sam sebe u ogledalo i govorio doktore, muskawchino!
nazalost, uskoro je ona skontala da sam bolid a i ja sam sam ispao kreten ker sam je vodio pred svima i nisam se krio. a sve to zbog moje slabe pameti i kompleksa. usput sam je i lagao, jer jedan hendikep ne dolazi sam. uvijek s t vise stvari povezanih. i tako, sada jos samo pomalo lazuckam i tracham sa prijateljima psihopatama i to je to

i mnooogo sam se ruzzno osjecao dok sam izvodio tu zensku po okupljanjima a vamo kuci ostvaljao zenu i maloljetnu djecu. stvarno sam bio odvratan i ljigav. ali sta ocekivati od jednog malog, iskompleksiranog covjeculjka.

pomislite samo kako je bilo mojoj djeci. u skoli im govorili. eno tata ti se shvalera sa nekom tetom. ma to su traume bile. i taman sto je prosla ta afera ja sam uletio u jos par afera. jer sam morao sebi stalno dokazivati da sam muskawchina

(((