Ozbiljna tema.

mislim da je vechini mushkaraca izbor ona shto nema mozga, pa ih hoche, a kad ih hoche odmah im je ekstra, a ona pametna shto bira i neche bilo kog e ta mora biti ruzzna da bi se korpa lakshe popila

to nema veze sa temom..:ok: obrati paznju malo..iskreno ako bih zeleo da se zenim,uzeo bih ovu prvu,ali posto mi ni u ludilo to ne pada na um,jos uvek,:pop2: onda ova druga samo dolazi u obzir..:ok:

Poslednja izmena:
Da li bi ste pre bili sa ribom koja je inteligentna i verna,ali zato ima male sessi i doope,i ne moze da se torba kako valja,ali vam je verna,ili sa ribom koja je extra u svakom pogledu,ali voli da svrlja,isto tako nema ni trunku mozga?:think:

Male sesi ili pedu mi nisu vazni.Msm ne sad bas daska,msm daska je daska FLAT.Vazno je da se riba dobro beje i da zna da pravilno poopusi

muskarcima je najbitnije da se dobro jebbe... ta s mozgom ih ugnjetava i cini ih malim i nebitnim....tako da je najbolje biti dobra u svemu, samo se ponekad praviti blesava...ili uopste nemati muskarca

da zene malo vise "*****ju" i da se bore u ovom siromasnom drustvu koje zene gledaju i cene kada su samo na njima, ne bi postojala sranja koja postoje inace!

A sta tebi fali?Nista.Sta ti to kao zena hoces da uradis a nije ti omoguceno!?Muskarac je glavni i to vucemo jos iz praistorije.Stalno se nesto zalite i kukate a nista vam nije.....Bolje uzmite manje svrljajte a vise radite po kuci i brinite o porodici.Muzevoj.

A ne. U paristoriji i josh dugo posle mushkarac nije bio glavni, a-a. Vladao je matrijahat i svet je bio bolje mesto.
A onda su se vazdigli picopevci jer su izmislili bolje oruzzje te ih bizoni nisu dovoljno tamanili
i pocheli svoje spletke, ubistva, klevete i sve tako dok i bibliju nisu falsifikovali i uveli patrijahat..

Treba vama jedna Brunhilda da vam pokazze ko je shef. :kolac:

A sta tebi fali?Nista.Sta ti to kao zena hoces da uradis a nije ti omoguceno!?Muskarac je glavni i to vucemo jos iz praistorije.Stalno se nesto zalite i kukate a nista vam nije.....Bolje uzmite manje svrljajte a vise radite po kuci i brinite o porodici.Muzevoj.

Glavni...po cemu ste vi glavni?
Samo zato sto se prirodom jaci, pa se zivotinjski isticete i mlatite naokolo da bi postigli reputaciju...a ustvari je zena izvor svega...... :zimag:

bio sam ja sa mnogo riba
ispricacu vam moju tuznu pricu :(

ovo je bas teska tema za mene
tako sam jednom i ja nasao jednu ribu
a ja onako nisam nekog fizickog izgleda, malo sam nizak i iskompleksiran zbog neuspjesne karijere. sprco sam tolike godine a jos radim ko sluzbenichitj a pametujem kao da sam doktor nauka.
ona mi je bila otkrovenje. konacno sam se osjetio prawim muskawcwm. i gledo sam sebe u ogledalo i govorio doktore, muskawchino!
nazalost, uskoro je ona skontala da sam bolid a i ja sam sam ispao kreten ker sam je vodio pred svima i nisam se krio. a sve to zbog moje slabe pameti i kompleksa. usput sam je i lagao, jer jedan hendikep ne dolazi sam. uvijek s t vise stvari povezanih. i tako, sada jos samo pomalo lazuckam i tracham sa prijateljima psihopatama i to je to :(
i mnooogo sam se ruzzno osjecao dok sam izvodio tu zensku po okupljanjima a vamo kuci ostvaljao zenu i maloljetnu djecu. stvarno sam bio odvratan i ljigav. ali sta ocekivati od jednog malog, iskompleksiranog covjeculjka. :(
pomislite samo kako je bilo mojoj djeci. u skoli im govorili. eno tata ti se shvalera sa nekom tetom. ma to su traume bile. i taman sto je prosla ta afera ja sam uletio u jos par afera. jer sam morao sebi stalno dokazivati da sam muskawchina :((((

Neverujem da je tvoj post istinit.Mislim da zajebavasss raju :D

Back