ozbiljna tema ne svadjajte se na njoj

sinnke:
Znaci i tamo se cigane za platu. **** im ja mater, ma zato ja i molim boga da dodje do rata da pokoljemo prokletu stoku.

Kad smo vec kod klanja , ako si zainteresovan ima posla kolko oces .... samo da sacekamo pravi cas i da navalimo :twisted:
a ti bre hanibal moras da nadjes nacina da ih izyebes pa valjda si do sada ispekla zanat ili nisi .... ts ts ts ako bas ne mozes a ti se javi da smislimo najbolji nacin .... mene su stalno kratili za platu al sam i ja kratio njih cesto visestruko za razliku , a sada radim za sebe i bas mi je lepo nije lako al imam dosta vremena i kad posao krene ubijem i par stotina evra nedeljno ( cisto ) pa sto i ti nesto ne pokusas , al onda moras da budes istrajna i da radis bas dva tri posla uporedo pa koj se najbolje razvije i najvise donosi navali na njega ;-)

Gazdarica:
Najbitnije je da se nasilju stane u kraj i pokaze im se da ne mogu nekaznjeno da rade sta zele...

A bre gazdarice ti ko da si se jutros probudila posle dugoooog sna ... Naravno da ce da potamane stoku i moze im se a kad mi ocemo da potamanimo nase parazite onda ljudska prava ... e sad bi ja na sav glas o njihovim ljudskim pravima da ih sto duze zjbvj a ako bog da pocece i u gb i d ..... Goriii vatraaa, sad i kod njih malkoooo gore g...a sa zapadaaaa

Back