bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 28.825
koliko sam razumeo, ti si glavni hanin distributer za srbiju...osh traziti vecu platu? :wink:
bar 200 jevrica da imas, aaa?
bar 200 jevrica da imas, aaa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zavisi koji radnik. :wink: Lekari, advokati, sudije itd imaju i vise od toga ali obicni radnici npr prodavci imaju prosecnu platu 1500 eventualno 2000 eura. :wink: Ja jos uvek nisam upoznala nekoga ko ima platu 4 000 evrica. :? Ustvari lazem, jesam, shefica u firmi u kojoj radim ponekada. Nije ni ovde sve med i mleko, niko nije na ulici, to je istina ali retki se razbacuju.PLESsitnihDEMONA:Choko,jeste,ali u Norveskoj radnik prima platu 3-4 000 evra i Norveska ima veci prosek zarade od EU.
I sto je shok bio za mene kada sam slusao da Norveska za 5 godina ima 4 milijarde $ suficita u budzetu. Znaci imaju 4 MILIJARDE $ viska para za 5 godina. Mislim ludilo! Nije ni cudo sto nece u UE...ne bih ni ja. Trebaju posle te milijarde da dele sa sirotanima kao sto su Poljska,Litvanija,Estonija,Slovacka...
Choko,jeste skupu,ali se i radnik vise placa.
chokolada:Zavisi koji radnik. :wink: Lekari, advokati, sudije itd imaju i vise od toga ali obicni radnici npr prodavci imaju prosecnu platu 1500 eventualno 2000 eura. :wink: Ja jos uvek nisam upoznala nekoga ko ima platu 4 000 evrica. :? Ustvari lazem, jesam, shefica u firmi u kojoj radim ponekada. Nije ni ovde sve med i mleko, niko nije na ulici, to je istina ali retki se razbacuju.
A ovo jeste... Imaju para kao blata i nista ne daju. Kada im spomenes EU, vecina iskolaci oci!A bas steta sto nece da udju, sve bi bilo jeftinije. :-(
Opet ponavljam, zavisi koji radnik. Mislim da se razumemo, ovde kada dvoje radi npr. muz i zena, mogu stvarno imati svasta i ustedeti i sve ali kada je samo jedno onda je tesko. :?
Vec nekoliko puta pokusavam da postujem odgovor na ovaj post i svaki put mi se blokira glupa krstarica.limunada:coko ,kazes da obicni radnici imaju platu 1500 eura prosjecno...Hoces li nam reci koliko je npr.prosjecna stanarina ,struja,telefon,prehrana...bas me zanima...![]()
Hahahahaha to nam sigurno ne daju da objasnimo koliko je skupo!hanibal77:haha ista prica blokira mi i nece da posaljeovo je neka zavera