bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.021
koliko sam razumeo, ti si glavni hanin distributer za srbiju...osh traziti vecu platu? :wink:
bar 200 jevrica da imas, aaa?
bar 200 jevrica da imas, aaa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koji radnik. :wink: Lekari, advokati, sudije itd imaju i vise od toga ali obicni radnici npr prodavci imaju prosecnu platu 1500 eventualno 2000 eura. :wink: Ja jos uvek nisam upoznala nekoga ko ima platu 4 000 evrica. :? Ustvari lazem, jesam, shefica u firmi u kojoj radim ponekada. Nije ni ovde sve med i mleko, niko nije na ulici, to je istina ali retki se razbacuju.PLESsitnihDEMONA:Choko,jeste,ali u Norveskoj radnik prima platu 3-4 000 evra i Norveska ima veci prosek zarade od EU.
I sto je shok bio za mene kada sam slusao da Norveska za 5 godina ima 4 milijarde $ suficita u budzetu. Znaci imaju 4 MILIJARDE $ viska para za 5 godina. Mislim ludilo! Nije ni cudo sto nece u UE...ne bih ni ja. Trebaju posle te milijarde da dele sa sirotanima kao sto su Poljska,Litvanija,Estonija,Slovacka...
Choko,jeste skupu,ali se i radnik vise placa.
chokolada:Zavisi koji radnik. :wink: Lekari, advokati, sudije itd imaju i vise od toga ali obicni radnici npr prodavci imaju prosecnu platu 1500 eventualno 2000 eura. :wink: Ja jos uvek nisam upoznala nekoga ko ima platu 4 000 evrica. :? Ustvari lazem, jesam, shefica u firmi u kojoj radim ponekada. Nije ni ovde sve med i mleko, niko nije na ulici, to je istina ali retki se razbacuju.
A ovo jeste... Imaju para kao blata i nista ne daju. Kada im spomenes EU, vecina iskolaci oci! A bas steta sto nece da udju, sve bi bilo jeftinije. :-(
Opet ponavljam, zavisi koji radnik. Mislim da se razumemo, ovde kada dvoje radi npr. muz i zena, mogu stvarno imati svasta i ustedeti i sve ali kada je samo jedno onda je tesko. :?
Vec nekoliko puta pokusavam da postujem odgovor na ovaj post i svaki put mi se blokira glupa krstarica. Nemam pojma zasto. :?limunada:coko ,kazes da obicni radnici imaju platu 1500 eura prosjecno...Hoces li nam reci koliko je npr.prosjecna stanarina ,struja,telefon,prehrana...bas me zanima...
Hahahahaha to nam sigurno ne daju da objasnimo koliko je skupo!hanibal77:haha ista prica blokira mi i nece da posalje ovo je neka zavera