Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hanibal77:a zasto bih izgurala nesto za sta sam neadekvatno placena?
Zato sto si ocigledno Nesposobnahanibal77:a zasto bih izgurala nesto za sta sam neadekvatno placena?
hanibal77:kao sto znate od pre mesec dana sam unapredjena na poslu.
E, to je vec nesto drugo. Znaci treba dobro naculjiti sva cula kada sledeci put budes razgovarala o poslu. Treba da se znojis kada se pogadjas a ne kada radis.hanibal77:e ona mi kaze kao "ja kad sam vam obecala platu bazirala sam se na plati vase bivse sefice koja je ipak dve godine u firmi i ima status junior a vi ste debutant" mislim,sto nije mislila o tome ranije.????
pa sta sad?rekla sam joj kako to a ona pa objasnicu vam,to su nova pravila,nema vise trgovanja za platu nego centrala odredjuje.i ja cutim jer bolje da ne kazem odmah nego da pripremim taktiku
hanibal77:e ona mi kaze kao "ja kad sam vam obecala platu bazirala sam se na plati vase bivse sefice koja je ipak dve godine u firmi i ima status junior a vi ste debutant" mislim,sto nije mislila o tome ranije.????
pa sta sad?rekla sam joj kako to a ona pa objasnicu vam,to su nova pravila,nema vise trgovanja za platu nego centrala odredjuje.i ja cutim jer bolje da ne kazem odmah nego da pripremim taktiku
Jooockey:Dzaba vam novci moji sinovci....pa nije bre sve u parama....[mada jste jedan dobar deo].....
Jel volish taj poso?Ako da onda te briga....imash da pojedesh i popijesh..i to jeto...radish poso koji volish......
Nije dovoljno poznavati posao da bi se upravljalo, pa makar i na nižem nivou. Ehh, sada... potrebne su određene veštine, neki kažu osobine ličnosti...hanibal77:a kakve to ima veze s mojom dilemom?![]()
znaci strucnjak sam,to je neoborivo.problem je na drugoj strani
ra-ta-tat:Draga Hani... ja sam stručnjak za probleme poput ovog tvog![]()
hanibal77:pa nije sve u parama ali jbt koja odgovornost i drkanje a na kraju prakticno mi ostaje manje u dzepu.mislim pa nisam ovca,u rascepu izmedju prodavacica i direktorice
moje koleginice ostaju i duze da bi zavrsile posao(a to vreme nisu placene) ja to necu,niti da donosim posao kuci.ma hocu da budem surovi kapitalista!!!
Sily:JA sam prihvatila jednom slican posao, i rekla sam sebi nikad vise.
Izgurala sam do kraja, plata nije bila losa ali su posledice po moj licni zivot i porodicu bile nesagledive.
Jednom kada udjes u vrzino kolo shvatis da bi dala sve sto si zaradila samo da te ostave svi na miru i da eliminises taj ogroman stres.
Tamo ne smes da puknes, moras uvek da si jak a kod kuce se slomis, ne moze uvek neko drugi da te skuplja i da trpi tvoje probleme koje doneses sa posla, a kod kuce vec postoje drugi....