ozbiljna tema-kocka

blizance:
Zelea bi da mi pomognete da donesem jednu vaznu odluku.Covek s kojim sam se dugo zabavljala a potom se udala za njega i sad smo u braku 3 godine,imamo dete, prokockao je veliku kolicinu para.Sa parama,prokockao je i moje poverenje,mada smo se svih godina odlicno slagali oko svega dok nisam otkrila sta je uradio.Doveo je u pitanje opstanak porodice;Vec 1,5 god.nezivimo zajedno zbog problema oko vracanja dugova u koje je zapao.Ja sam odbila da mu u tome pomognem ali bi zelela da nasa porodica opstane.Pokusavam da ga nateram da sam vrati izgubljeno.On i sada insistira na zajednickom zivotu jer se mi i dalje volimo i uvek smo dobro funkcionisali.Ja sam ga ostavila jer sam se osecala iznevereno tj.izgubila sam poverenje tipa/finansija/.On tvrdi da se to nece ponoviti.Sta uraditi;pokusati ponovo uz ultimatume ili se takvoj osobi definitivno ne moze verovati?Ono jednom kockar-uvek kockar.Sta mislite?

:( Moja baka je uvek govorila zenskar za vek, kockar dovek! Predpostavljam da je mislila da je muskarac "zenskar" dok je mlad, ali kockar celog zivota. I ja mislim da je tako, cak imam u, daljoj, okolini (bivsi komsiluk0 primer coveka koji je prvo prokockao zenin i svoj stan, a zati, kad su se preselili u tastov (a tast i tasta u vikendicu) i tastov stan - sve obecavajuci da nece vise. Na kraju su se ipak razveli, ali zena i dete su mu podstanari... RAZMISLI!

blizance:
Oprosti "inspirion",moj odgovor se odnosi na sagovornika pre tebe,mada smatram da si u pravu i kapiram te kao podrsku.Hvala.

Nekog koga znam, bio je notorni alkos.Bas dugo godina.A sad,potpuno druga slika.Ali,zena ga je stisla.Dosta se borila za njega.Istina.

Prica ima tuzni kraj,ali nek ti bude ovo bitan detalj.

Moras se mnogo vise boriti.Ali pazi sebe,ako nisi dovoljno jaka.

Zelim ti sve najbolje.

Back