pura moca
Zaslužan član
- Poruka
- 139.533
pogledaj sise brate moj šta te koštaTvoj nacin zivota bi mnogima dosao kao muka, nesretnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pogledaj sise brate moj šta te koštaTvoj nacin zivota bi mnogima dosao kao muka, nesretnice.
Kaži...uh doke sise su ti mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
awwwwawwwKaži...
Inace pevaljka je domet tvojih najvisih ambicija?Moca je muško brt, valjda je nesrećnik
I zašto t a ne ć, jel si hrvat bog te ubio
Pusti ti pevaljke, daj da se vratimo na osnove srpskog jezika otkud nesreTnice?Inace pevaljka je domet tvojih najvisih ambicija?
Moj i tvoj ukus zadrigle kafane udaljeni su milionima svetlosnih godina.pogledaj sise brate moj šta te košta
jerii si ćapćao nekad osim kasi bio maliMoj i tvoj ukusu zadrigle kafane udaljeni su milionima svetlosnih godina.
nije al se loži, ima voljuNisi Srbin je li milane
Morao bi da shvatis neke stvari iako si retardiran.jerii si ćapćao nekad osim kasi bio mali
al kako novica udara kontru, mek mek mek mek, razvlači je ko kovač meh
нисам нешто у народњацима али ово је мајсторски одсвирано.
brate ne da sviraju nego raskivaju <3нисам нешто у народњацима али ово је мајсторски одсвирано.
саћу додем на јутуб и да ставим у омиљене, па да слушам кад ми дође.brate ne da sviraju nego raskivaju <3
sanšajn, šekerna, volim te ko svinja <3333Ja te volim, Čaki![]()
e najssssсаћу додем на јутуб и да ставим у омиљене, па да слушам кад ми дође.
ајдe najssss
oš još neku majstoriju?