Matilda Primećen član Poruka 757 07.06.2004. u 16:49 - Oxygen javi se #1 Samo jedno malo pitanjce -da nemaš neki dobar programčić za određivanje natalne karte
M Margott Ističe se Poruka 2.121 07.06.2004. u 18:39 - Oxygen javi se #2 Matilda: Samo jedno malo pitanjce -da nemaš neki dobar programčić za određivanje natalne karte Kliknite za proširenje... imash, Kiten...veoma precizno odredjuje natalnu kartu samo treba da ubacish svoj font rechi...
Matilda: Samo jedno malo pitanjce -da nemaš neki dobar programčić za određivanje natalne karte Kliknite za proširenje... imash, Kiten...veoma precizno odredjuje natalnu kartu samo treba da ubacish svoj font rechi...
O Oxygen Gost 08.06.2004. u 12:10 - Oxygen javi se #4 Moja preporuka je WINSTAR,mislim da je najbolji .Ima jako puno mogucnosti. Mislim da ne moze da se downloaduje. Besplatnu kartu mozes da skines sa www.astro.com
Moja preporuka je WINSTAR,mislim da je najbolji .Ima jako puno mogucnosti. Mislim da ne moze da se downloaduje. Besplatnu kartu mozes da skines sa www.astro.com