ovulacija...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
143.197
...ja reko da se tad pojačava želja, oni rekoše da to nije tačno...štaviše, lupam...

...molim Vas, razrešite me dileme...

...da li je prilikom ovulacije želja za seksom pojačana ili nije pojačana...?

...unapred hvala...:)

pa nemoj samo nije tačno, nego pojasni...
...misim...nije sramota pitati...sramota je ne znati a praviti se da znaš...

kad krene menstruacija, tek kreće rast jajnih ćelija od kojih samo jedna kroz par nedelja sazri i bude sposobna za oplodnju.
ostale čekaju svoj red. ona koja se ne oplodi kad sazri, propada i onda i nivo hormona opada u telu pa dolazi do menstruacije gde sve ispočetka ide.

...ja reko da se tad pojačava želja, oni rekoše da to nije tačno...štaviše, lupam...

...molim Vas, razrešite me dileme...

...da li je prilikom ovulacije želja za seksom pojačana ili nije pojačana...?

...unapred hvala...:)

kod mene jeste, olalaa, mlogo mlogo pojacana:).
i ne samo to, to su oni dani kad sretnete neko zensko a ono prosto blista i zraci nekako je lepa.
a pred mecu se fucnemo, tokom mece dobijemo malo umoran izraz, kosa nam se oklembesi, ja tada hocu da spavam, da imam mir i sa manjkom sam energije.
tokom ovulacije sam puna prstece zarazne pozitivne nergije itd itd..
i sve to tako ukrug kroz mesec dana.
pusto zensko:confused:

kad krene menstruacija, tek kreće rast jajnih ćelija od kojih samo jedna kroz par nedelja sazri i bude sposobna za oplodnju.
ostale čekaju svoj red. ona koja se ne oplodi kad sazri, propada i onda i nivo hormona opada u telu pa dolazi do menstruacije gde sve ispočetka ide.

a kad ta otpadne, na njeno mesto dolazi nova, jelda...
...a kako onda da su žene najplodnije na kraju menstruacije...? ...tada dolazi nova jajna ćelija...? :think:

onda ispada da kako si ti napisala na početku menzisa je želja slaba, a na kraju menzisa najjača, jer dolazi nova jajna ćelija...il sam ja pogrešno skonto ko i obično...?

a kad ta otpadne, na njeno mesto dolazi nova, jelda...
...a kako onda da su žene najplodnije na kraju menstruacije...? ...tada dolazi nova jajna ćelija...? :think:

ma jok. već ima odredjen broj ćelija sa kojima se žena rodi, a koje miruju i kad krene pubertet krenu da rastu
pa se desi da ne krenu sve u isto vreme da rastu nego jedna prednjači, eventualno dve i ona koja bude spremna se otpusti.
kad se ona otpusti, ove se vraćaju u stanje mirovanja jer može da dodje do oplodnje sazrele jajne ćelije, a tad ti nova ne treba.

i nisu najplodnije na kraju menstruacije, nego na sredini menstrualnog ciklusa koji označava period izmedju dva menstrualna krvarenja.

Back