Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
snezana,
lep je tekst... jos lepse je sto postoji osecaj ovdasnje
knjizevne kritike za drugaciji diskurs...nov, drugaciji,
napokon pomeren...divno je sto si i ti nosilac ovih savremenih,
napokon, semanticko-semioloskih okvira...
Loo,
pored dobrih knjiga, mene još uvek fasciniraju i pametni ljudi. Alal vera na tome kako si uspela iz prve, ti koja si ovde nova, da povežeš našu Snežanu sa Foruma sa jednim od pisaca iz teksta koji je izašao u novinama !
Loo,
pored dobrih knjiga, mene još uvek fasciniraju i pametni ljudi. Alal vera na tome kako si uspela iz prve, ti koja si ovde nova, da povežeš našu Snežanu sa Foruma sa jednim od pisaca iz teksta koji je izašao u novinama !
Milena, i mene fasciniraju maliciozni.
Ovo su samo dva na brzinu izvadjena linka koje sam prenosila iz novina, a koji nemaju veze samnom. Nesto te ne bi tada da se oglasis kad pokusavah da uputim sve koji pisu na neke adrese i konkurse objavljene u novinama.
????
BTW, Leo, ne mislim da sam nosilac bilo cega, posebno ne nekih promena ili bitnih desavanja u bilo cemu, pa ni u knjizevnosti. Takodje, ne mislim ni da si ti ovde "nova".
Snežana, ništa ja tebe ne razumem. Poruka je bila za Loo.
Možda sam ja samo jedan običan čitalac, ne pišem ništa, pa samim tim nemam šta da tražim na književnim konkursima. A možda sam ja neko ko je napisao mnogo štošta, pa mi konkursi više ne liče.
Možda...
Krhko je znanje...
: )