ovoga puta bez dileme :)

gost 124731

Legenda
Poruka
63.526
je l' vam se desilo nekad da nekoga vidite samo jednom,
a da sve oko vas "poleti" ?
i da ste odjednom sigurni, odjednom znate da će sledećeg puta biti potres?

ja od pre dva dana verujem u sve.
obećala sam sebi da više nikad neću za nešto reći da je nemoguće.
mislim, ko zna, možda se dilajt i ja na kraju uzmemo. :mrgreen:

Desilo mi se.
Dva puta.
Jednom i jeste bilo bez dileme, davno nekad, možda u prošlom životu :)
A ovaj drugi put, ispade višemesečna dilema, mislim, dilemišem se još uvek.. i tako to :D
Meni jeste bilo nešto kao potres, mislim svaki put je.. mislim, dok je bivalo tih puta.
Više ih nema.. i eto ti dileme... :)

ja od pre dva dana verujem u sve.
obećala sam sebi da više nikad neću za nešto reći da je nemoguće.
mislim, ko zna, možda se dilajt i ja na kraju uzmemo. :mrgreen:

:zper:
Eh, "nikad ne reci nikad".......Koliko puta sam se samo saplela na to "nikada" koje proklija u "nekada" pa procveta u "sada i ovde"....Ko lijana, ne možeš se iskobeljati....

Mada, moja pokojna baka je uvek govorila " što čovek može sam sebe da zezne, niko ne može"...Kakve to veze ima sa zaljubljivanjem? Pojma nemam....Ova kafa ima halucinogeno dejstvo...Priviđa mi se svašta.....

:zper:
Eh, "nikad ne reci nikad".......Koliko puta sam se samo saplela na to "nikada" koje proklija u "nekada" pa procveta u "sada i ovde"....Ko lijana, ne možeš se iskobeljati....

Mada, moja pokojna baka je uvek govorila " što čovek može sam sebe da zezne, niko ne može"...Kakve to veze ima sa zaljubljivanjem? Pojma nemam....Ova kafa ima halucinogeno dejstvo...Priviđa mi se svašta.....

ali, ljudi, ja ne govorim o zaljubljivanju. :rumenko:

Ja nisam ni rechi progovorio,samo smo se pogledali i tog trenutka sam znao da je ona ta,od tad nisam prestajao da mislim o njoj,a posle se uspostavilo da je i ona u meni videla nesto tad kad smo se samo pogledali,progovirli smo tek posle nekih 2-3 nedelje prvi put.
Tako da sam se uverio da postoji ljubav na prvi pogled.

Back