Ovo su žrtve krvavog pira iz Sombora: Zaklao Miru, pa ubio ćerke i presudio sebi (foto)

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Ovo su ŽRTVE krvavog pira iz Sombora: Zaklao Miru, pa UBIO ćerke i presudio sebi (FOTO)​

U kući je živeo i sin, ali se još uvek ne zna šta je sa njim​

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Izvor: Objektiv.rs / Crna hronika

/ 14:49 • 29.12.2021.
Podeli:
0
diptih-1.jpg
Foto: Facebook

Stravičan zločin potresao je Sombor kada su vatrogasci nakon gašenja požara u porodičnoj kući pronašli četiri ugljenisana tela od kojih je jedno bilo obešeno o gredu. Naknadno je utvrđeno da je Zdravko G. bacio bombu na kuću i izvršio samoubistvo nakon što je zaklao suprugu Miru G. i ubio dve ćerke, od kojih se jedna zove Anastasija.
U kući je živeo i sin, ali se još uvek ne zna šta je sa njim i da li je uspeo da se spasi.

ADVERTISING

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čule su se dve jake detonacije, a onda smo videli požar u kući naših komšija. Scena je bila jeziva. Kako smo čuli, komšija je zaklao ženu, pa bacio bombu i ubio ćerku, a onda se obesio – pričaju komšije.
Žena koju je Zdravko G., Mira G. Foto: Printscreen
Telo Zdravka G. je pronađeno obešeno o gredu. Stradale devojčice išle su u osnovnu, odnosno srednju školu, dok je sin student.

Anastasija-Goranovic_censored.jpg

ćerka Anastasija G. Foto: Printscreen
Inače, Zdravko je navodno bio u zatvoru iz kog je izašao 24. decembra i vratio se kući, tvrde meštani. Kako kažu, u zatvoru je bio zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska.

https://objektiv.rs/vest/943432/ovo...to/?utm_source=novosti.rs&utm_medium=exchange

Evo jos jedan sto je puko.

A sto se samo ne obesi idiot sto mora sektas i druge sa sobom a naravno i pravosudje vidimo na delu

Stravičan zločin u Srbiji: Muškarac ubio suprugu, dvije kćerke i zapalio kuću​

REGIJA Autor:N1 Beograd29. dec. 202115:59 > 16:02
Podijeli:

1640789723-srbija-zlocin-750x563.jpg
Izvor: N1
U Somboru (Srbija) dogodio se požar u kojem su preminule četiri osobe. Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dvije kćerke, a kako je nezvanično potvrđeno, onda se i objesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.

Vatrogasci su o požaru obavješteni oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obješena o gredu.
Goranović je ubio suprugu i dvije kćerke – 2002, i 2005. godište.
Kako saznaje N1, on je prošle sedmice pušten iz pritvora, koji mu je zamijenjen mjerom zabrane prilaska.
Goranović je hapšen i 2010. godine zbog prijetnji koje je uputio tadašnjem zamjeniku osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zaljepljena prijeteća poruka.
“Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sljedeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu”, navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev trinaestogodišnji sin, 22. oktobra 2010. ujutru.

OVO SU SESTRE IZ SOMBORA KOJE JE UBIO OTAC: Pomahnitali monstrum Zdravko presudio svojoj deci, Anastasiji (19) i Anabeli (15)

Foto: Printscreen/Facebook, Jasminka Miljuš

STRAVA I UŽAS​

OVO SU SESTRE IZ SOMBORA KOJE JE UBIO OTAC: Pomahnitali monstrum Zdravko presudio svojoj deci, Anastasiji (19) i Anabeli (15)​

CRNA HRONIKA
29.12.2021. 16:57h 17:04h
Anastasija (19) i Anabela (15) Goranović su sestre koje je danas u Somboru ubio njihov otac Zdravko.
Anastasija Goranović
ANASTASIJA GORANOVIĆFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Anastasija je radila kao šminkerka, dok je četiri godine mlađa Anabela tek pošla u prvi razred srednje škole.
Anabela Goranović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Zdravko je krvavi pir počeo tako što je zaklao suprugu Miru, potom je zapalio kuću, a u tom požaru su stradale Anastasija i Anabela. Na kraju je presudio i sebi obesivši se o gredu.
Ovaj užas se dogodio u kući u Ulici Sime Šolaje.
Zdravko je do pre nekoliko dana bio u zatvoru zbog nasilja u porodici, a danas je došao do kuće u kojoj mu je živela porodica i načinio monstruozni zločin, koji je prijavio njegov sin.
(Kurir.rs)

mnogo je cudovista medju nama

cesto cak imam utisak da vise nagrabuse oni koji su lazno optuzeni , dok se pravi zlostavljaci izvuku

ocigledno je da drzava treba da menja svoje modalitete rada

Ali sta se moze uraditi protiv njega? Da ga preventivno strpas u zatvor 40god?

Sin se izvukao. Mozda ga je postedeo ili je slucajno bio van kuce

bolja gradacija nasilja , recimo

pa kad neko pretuce nekog - da robija duze

kad neko ponovi delo - da robija duplo vise

kod nas bolje prodje osoba koja vise puta pretuce nekog nego druga koja lupi samar ako ima boljeg advokata

znaci - SREDJIVANJE SUDSTVA

Stravičan zločin u Srbiji: Muškarac ubio suprugu, dvije kćerke i zapalio kuću

REGIJA Autor:N1 Beograd29. dec. 202115:59 > 16:02
Podijeli:
1640789723-srbija-zlocin-750x563.jpg
Izvor: N1
U Somboru (Srbija) dogodio se požar u kojem su preminule četiri osobe. Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dvije kćerke, a kako je nezvanično potvrđeno, onda se i objesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.

Vatrogasci su o požaru obavješteni oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obješena o gredu.
Goranović je ubio suprugu i dvije kćerke – 2002, i 2005. godište.
Kako saznaje N1, on je prošle sedmice pušten iz pritvora, koji mu je zamijenjen mjerom zabrane prilaska.

Goranović je hapšen i 2010. godine zbog prijetnji koje je uputio tadašnjem zamjeniku osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zaljepljena prijeteća poruka.
“Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sljedeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu”, navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev trinaestogodišnji sin, 22. oktobra 2010. ujutru.
koja mentolčina

cesto cak imam utisak da vise nagrabuse oni koji su lazno optuzeni , dok se pravi zlostavljaci izvuku

Ne postoje reci da se opise delo ovog ludaka.

Симптомачино је да је прво дотични претио тужиоцу из Сомбора ...

Да није ДБ на делу ... побила целу фамилију у мафијашком стилу ...

Не би било првина

@Mystic+

https://www.vesti.rs/Jagodina/Serijske-ubice-2-Inzenjer-ubio-cetiri-direktora-2.html

Ти се руководиш неким фразама и неистинитим нво извештајима и тумачењима.

Као прво, има 750 нво које тиранин финансира овако или онако !

Друго, ниси способан да схватиш везу између цивилног сектора и тиранина.

Треће у тиранији су сви тирани (доказано из ист.пол.филозофије, теорије и праксе) осим оних најслабијих у пирамиди моћи. Тиранин делегира терор надоле у структури. Ментално оболео човек у тиранији није за простачење кроз нво или кроз Владу којом управља Тиранин.

Drzava bas forsira stvaranje takvih cudovista i forsira ljude koji dovode do stvaranja takvih cudovista, ako je ovaj covek uopste takvo cudoviste..

Ostavljam mogucnost da nije pocinio ovo bas ovako kako se pise...

Usadjene vrednosti , tu ocigledno postoje, to je krivica porodice...ne kazem da su lose, mozda su idealizovane, zeli covek pristojnu zenu , ozeni ku.rvaju , zeli vaspitanu decu dobije od zene nove sponzorushe...itd itd..

Ali i inace Srbija kao izvrnuta vrednosna slika danas je vise nego jasna..
Ali nikom nece biti vidljiva jer ili su ljudi svikli na inverznu vrednosnu sliku , pa im je nenormano normalno a normalno nenormalno (znam koliko bece oci kad ja ugovaram cenu za nesto , jer ja pitam covek konkretno sta je spreman da uradi , da krsi zakon da ne krsi zakon , a ne da se dogovaram tako sto mu trazim tacke da mu ubijam cenu pa se natezemo i pravim ga glupanderom...sto je omiljeni pristup u ovih zadnjih godinu dana...od covida...do covida nisam primetio bas toliko carovanje ovo pristupa majmunisanja , ali sad je dominantan..primera koliko hoces).

Ja resenje ne vidim u menjanju drzave..jer drzava ide na ruku vecini i treba tako da bude..
Ali vidim potrebu da pojedinci pocnu da rade svesno i sistematski na svojoj sudbini i izborima..
Bukvalno se suvise pasivno shvata pojam drzavljanstva i nacionalnosti , a to ne sme tako u ova nova vremena..

Da navedem primer. Ja sam imao promenu profana tokom skolovanja, neki su bili dobri neki losiji , i tako mi se desi promena profana u osnovnoj skoli pred kraj koji ama bas nista nije radio svoj predmet, a za koji sam ja bio zainteresovan, tj matematika.
Malo je falilo da vacari maloletnice tj moje skolske drugarice, eto koliko je bio na ti sa djacima...a matorac od 50 a ne neko od 30 ili 40.
I posto postoje takmicenja koja su odredjenog formata, to sam ih koristio kao proveru svog znanja i odmah se pokazalo nula....Ne znam da li sam jedva prosao na regionalno , ili cak ni to...Suvise sam bio vaspitan da mi moj rad zavisi od usmerenja mentora, tj formata u kojem je drustvo oko mene.

Sta sam uradio? Promenio profana, to je znacilo promenio skolu , zamerio se odelenju, to mi jeste bilo zao , zamerio se novom odelenju , to mi nije bilo zao , ovo sa starima sam izgladio jer sam imao autoritet, nisam cajzla, a ovo sa novima je vremenom islo..
Novi profan je obican profan, tj profanka, koja radi i radi sa decom.Nista specijalno niti se trudi da bude specijalno nego da ides koliko to mozes, a ona samo usmerava...
I odmah 3 covek u Srbiji za to godiste, jedna sezona normalnog rada i pokaze se.
Od tada pouka koju sam ja izvukao je pojedinac ne sme da zavisi od okvira, narocito kad je u Srbiji... U prvoj srednje sam imao spavaca profana, nista ga nije interesovalo ali se radovao uspehu , tj nije bio zloban. Naravno metod sam radis za sebe, nesto kao Novak u tenisu , donosi rezultate kad imas talenat..i u 2 i u 3 i u 4...

Ne sme se ocekivati da ti drugi kreira uslove koji su pogodni za tvoju licnost i tvoju svest...narocito ne u zemlji Srbiji...to je apsurd..
Sad jos vidljiviji , nemamo nijednog gradjanina, ne znamo za pojam sta je gradjansko...
Jeste moja ljubimica , ne kao glumica, nego ovako kao javna licnost...Bojana Maljevic se trudi i izbacuje video materijale, i radi ovako gde kad moze da priblizi znacenje gradjanskog ljudima u Srbiji.
I ima tu jos ponekog, ali to su minorni , potrebni ali minorni ucinci...i dalje tvrdim da nema ni jednog gradjanina u Srbiji.

Geta su geta....ili komune...to mora pre ili kasnije da bude resenje pa ili ce biti na nivou mad max orginala nasilno kad sve drugo propadne ili pre , kad ce biti nesto drugo , nalik polisima u Grckoj...(i imati iste opasnosti kao polisi, tj mogucnost da drugi polisi zavide prvima i napadaju prve radi pljacke)

Drzava nema mehanizam zaustaviti pomahnitale osobe....porodicno nasilje prijavite i niko nece da se mesa ni policija ni drzava..a kad se ovako nesto desi Vulin istrcava javno i puca u prazno....i sv eu krug do iduceg slucaja...sto rece drug gore ima ih ovakvih koliko oces...da ih drzava za manje porodicne ekcese sankcionise sa robijom drugi bi se zapitali hoce li tuci ili ubijati..ovako ovaj trend ce se nastaviti....losa ekonomija,,psihicka nestabilnost osoba....

bolja gradacija nasilja , recimo

pa kad neko pretuce nekog - da robija duze

kad neko ponovi delo - da robija duplo vise

kod nas bolje prodje osoba koja vise puta pretuce nekog nego druga koja lupi samar ako ima boljeg advokata

znaci - SREDJIVANJE SUDSTVA

Ma tesko je ovo spreciti . Mislim drzavni organi ne mogu tu puno. Jedino da ga strpaju u zatvor na 20 godina nakon prvog nasilja

Ipak za zrtve je najbolje da se presele u neko drugo mesto. Sto dalje. Npr da su se preselile u Nis. Socijalne sluzbe bi im trebale pomoci u tome. Da bude sto veca distanca

Back