Ovo su slike bolničkih doručaka širom sveta - i ogromna srpska sramota

Ipak, slike su tacne.

Zato se postavlja pitanje: Gde ide nas PDV?

- - - - - - - - - -

skoro na svim fotkama, osim poljske i srbije je u pitanju ručak a ne doručak...

To je tacno, i na stranu malicioznost postavljaca "antitiranina" kojeg je ostavio decko-Srbin, rucak u nasim bolnicama su splacine.

Nekakav gumen grasak, C supa i tvrde kajzerice. Sve to iz metalnog tanjira.

Ipak, slike su tacne.

Zato se postavlja pitanje: Gde ide nas PDV?

- - - - - - - - - -

To je tacno, i na stranu malicioznost postavljaca "antitiranina" kojeg je ostavio decko-Srbin, rucak u nasim bolnicama su splacine.

Nekakav gumen grasak, C supa i tvrde kajzerice. Sve to iz metalnog tanjira.

jbg. nosfi, srbija je najsiromašnija evropska zemlja, nešto bolje i nije za očekivati...ali ovi susjedi preteraše sa guranjem glave u tudje dvorište...

jbg. nosfi, srbija je najsiromašnija evropska zemlja, nešto bolje i nije za očekivati...ali ovi susjedi preteraše sa guranjem glave u tudje dvorište...

Nije Srbija siromašna zemlja. Srbija je bogata zemlja, ali je zemlja prepuna lopova poput parazita koji sišu i uništavaju zdravo tkivo.

Ne znam samo zašto se postavljač teme smeje. To je za plakanje.

Nažalost tačno.

Pre dosta godina sam operisan u KBC Beograd
Dosta komplikova operacija, srećom uspešna.
Doktori su dobri, ali uslovi....

Da ne pričamo što su posle operacije svi na
strogom režimu ishranem a oni donesu
pasulj sa parčetom slanine...

Nažalost, bilo je i takvih koji nisu imali
para da kupe nešto bolje...

PS: Oni sa verzama i parama su išli na VMA

Ne bih želeo da se shvatim pogrešno,
ali operisan sam jednom u Beranama
i dvaput u Podgorici (krvni sudovi)
Hrana je odlična.strogo balansirana
i prepisana od strane stručnjaka.
Sve sobe klimatizovane, sa TV-om.

Širom interneta kruže fotografije bolničkih obroka slikane diljem planete. Na samom dnu ove liste, u svakom smislu, pokazane su porcije iz Srbije, toliko mizerne da je sajt RealFarmacy.com uvrstio i doručak i ručak i večeru iz naše zemlje kao primer loše

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/ov...rom-sveta-i-ogromna-srpska-sramota-foto/68737

:hahaha:

Какве везе има са политиком?

- - - - - - - - - -

ne postoji takva klinika u Hrvatskoj ... pa nismo ti mi pajdo ruska gubernija pa da je homoseksualizam bolest... mi smo uređena i eVropska zemlja... mani se ti Hrvatske...sedi u svojoj palanci :lol:
:bye:

Јок и није болест. Трпате се у рупу пуну гована. Јел цепате у слободно време и товаре? Дупе је дупе. :lol:

Nije Srbija siromašna zemlja. Srbija je bogata zemlja, ali je zemlja prepuna lopova poput parazita koji sišu i uništavaju zdravo tkivo.

Ne znam samo zašto se postavljač teme smeje. To je za plakanje.

"Mi imamo sume, rudnike, ugalj i narod koji je nase najvece bogatstvo".

Pusti ti to. Srbija je najsiromasnija evropska zemlja. Nekad je bila ispred Grcke, ali sada je iza Albanije.

nemam pojma... aj probaj pa kaži kako je bilo :mrgreen:
vidim da imaš bujnu maštu... pitam se odkud ti to :rotf:

Поред онако лепих жена у хрватској ви се хефтате у буљу. :roll:

Kao što ti cepaš koze, pica je pica.

Иди с дечком у собу, немој да пропагирате овде усташку педерастију.

Није све у парама. Ми имамо дух и наше сестре су најзгодније.

U naše raje ima zeze.

Ja tebi nesto da kazem, tamo u tim, Vrancuskama, sve žene ćeraju paščad u kolicima mesto đece, i neće da rađaju, a svuda bule i crnjci i arapi i kinezi, ćerke im se s crnjcma..., i muželoćnici idu ulicom i droce na svakih 50 metara nude se za dvije krajcare, i svi nešto tužni i namršetni, nema tu sreće, duha, šege, a kad vidiš lijepo žensko ono priča Srpski ili Ruski, sve to tamo pegavo i rahitično, i ne smiju se.

U naše raje ima zeze.

Ja tebi nesto da kazem, tamo u tim, Vrancuskama, sve žene ćeraju paščad u kolicima mesto đece, i neće da rađaju, a svuda bule i crnjci i arapi i kinezi, ćerke im se s crnjcma..., i muželoćnici idu ulicom i droce na svakih 50 metara nude se za dvije krajcare, i svi nešto tužni i namršetni, nema tu sreće, duha, šege, a kad vidiš lijepo žensko ono priča Srpski ili Ruski, sve to tamo pegavo i rahitično, i ne smiju se.

646

Ajnštajn je bio Cionista, i njegov cilj je bio da zaludi umove mladih Hrišćana širom sveta da se ne bave razmnožavanjem, več naukom, da bi uništio belu rasu.

Što nije otišao u Saudi Arabiju da širi nauku, nego baš u Nemačku, pa Ameriku?

Cionistička zavera.

- - - - - - - - - -

Inače, ovi obroci su takođe maslo Cionista.

Oni Srbima daju da jedu malo da što pre umru, a u bolnicama širom Evrope i Amerike daju ljudima GMO obroke, koji izgledaju lepo ali truju, onako cionistički.

Back