Ovo su muškarac i devojka koji su tragično skončali: Ubio nju pa pucao sebi u glavu

345592414_907296107014137_8161360085159904350_n.jpg

Спонзори акције - "Предај оружје"

nema tu "zabrana prilaska" jer
to je okidač za ubistvo - statistika pokazuje!

to, ako si se već uvalila u sranje s nasilnikom hvataš se KANADE il Novog Zelanda.
Ne znam kako jasnije da ovo objasnim i gde!!
Resenje je da se ne hvatas sa nasilnikom, sve ostalo je sama pala...

Baš sam ga srela pre koji dan, delovao je skroz normalno, ispričali smo se... Ništa nije ukazivalo na ono što sledi. Postoji mogućnost da ju je ubio zbog salona. Valjda je joj je kupio salon ili pomogao oko njega, pa je bes proradio nakon što su raskinuli. Ipak, sve i da je to razlog, mogao je naći drugi način da podele vlasništvo, bilo šta drugo, samo ne ovakav kraj - priča poznanica V.R.

Ali sta je u čijoj glavi to niko ne moze razoruzati i pratiti 24 sata ..psihopate setaju mirno ulicama.U toku samo jednog dana ih primetim na desetine...takva sredina,ekonomija losa,tezak zivot i debakl onda...
Kaže mi jedan vrsni neuropsihijatar: "Kad uđem u tramvaj, vidim da je polovina ljudi za lečenje"

Kaže mi jedan vrsni neuropsihijatar: "Kad uđem u tramvaj, vidim da je polovina ljudi za lečenje"
Bojim se da je i u pravu!Cudni sarenoliki pogledi nimalo prijatni.Za svako izbegavanje.Izgleda da zivimo u bolesnom drustvu.Nema sanse da tu ista bilo koja vlast moze promeniti.To je tuga na sta se svodimo.Naravno vecina je ok ali ima tih pogleda.

Bojim se da je i u pravu!Cudni sarenoliki pogledi nimalo prijatni.Za svako izbegavanje.Izgleda da zivimo u bolesnom drustvu.Nema sanse da tu ista bilo koja vlast moze promeniti.To je tuga na sta se svodimo.Naravno vecina je ok ali ima tih pogleda.
Za profesionalno oko psihijatra, većina nije ok...

Valja sacuvati glavu uh..udjes ovamo,onomo,u grad...svuda se moze desiti problem kada je toliko bolesnih.A uzrok tome?Ekonomija losa ili sta drugo?Ko zna?
Mislim da smo mi narod sa ogromnim kičerajskim apetitom u lobanji...
Sela su nam se ispraznila, svi su se preselili u gradove... Zašto? U gradovima padaju pečene ševe sa neba?
Kada vide da ne padaju sa neba, počinju ševe po ćoškovima, plaćene, naravno... I naravno, sve je ovo u prenosnom smislu,
ali mentalna dijareja postoji... odistinski...i ta dijareja zagađuje sve oko sebe...

Back