Jesi ti slikao ovo?Znam lika WTFFFFFFFFFFFFFFFFF bio u domu u Brankovom Kolu u NS sa mnom jbt
Iz moje opstine
Pogledajte prilog 1338996
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jesi ti slikao ovo?Znam lika WTFFFFFFFFFFFFFFFFF bio u domu u Brankovom Kolu u NS sa mnom jbt
Iz moje opstine
Паметно, па кад ти такви одвале врата и уђу у кућу ти зови милицију.Sto pre razoruzati srbiju!
Ludaci su na celu drzave.Sta onda ocekivati od naroda.Ludaci šetaju ulicama...
Resenje je da se ne hvatas sa nasilnikom, sve ostalo je sama pala...nema tu "zabrana prilaska" jer
to je okidač za ubistvo - statistika pokazuje!
to, ako si se već uvalila u sranje s nasilnikom hvataš se KANADE il Novog Zelanda.
Ne znam kako jasnije da ovo objasnim i gde!!
Sve ludake treba hapsiti i pre nego sto ucine maskr.Zene moraju dobro dobro dobro da razmisle sa kim ulaze u vezu i da imaju podrsku porodice gde da se vrate ako imaju problema u vezi .Ludaci šetaju ulicama...
Ali sta je u čijoj glavi to niko ne moze razoruzati i pratiti 24 sata ..psihopate setaju mirno ulicama.U toku samo jednog dana ih primetim na desetine...takva sredina,ekonomija losa,tezak zivot i debakl onda...Sto pre razoruzati srbiju!
Teski su razlazi emotivni medju ljudima...gubitak osobe i desi se neki klik u glavama ljudi...Bolje paziti strogo sa kim se vezemo...ako osetimo nemire,probleme treba na vreme se sklanjati a ne obnavljati veze.Sto dalje od ludaka....Nije. Zezator.
Kaže mi jedan vrsni neuropsihijatar: "Kad uđem u tramvaj, vidim da je polovina ljudi za lečenje"Ali sta je u čijoj glavi to niko ne moze razoruzati i pratiti 24 sata ..psihopate setaju mirno ulicama.U toku samo jednog dana ih primetim na desetine...takva sredina,ekonomija losa,tezak zivot i debakl onda...
Drage devojke... kada vidite ćelave neandertalce u helankama, bežite glavom bez obzira...Znam lika WTFFFFFFFFFFFFFFFFF bio u domu u Brankovom Kolu u NS sa mnom jbt
Iz moje opstine
Normalno je da se svi pametni sklanjaju i da čuvaju sebe i svoje porodice...Паметно, па кад ти такви одвале врата и уђу у кућу ти зови милицију.
Kako nije kad nosi isti sat na istoj ruci?Ovo nije on na fotkama
Na mojoj jeste on
I sa air max patikamaDrage devojke... kada vidite ćelave neandertalce u helankama, bežite glavom bez obzira...
Tacno. Samo hair metalci smeju nositi helanke, to mi je ok.Normalno je da se svi pametni sklanjaju i da čuvaju sebe i svoje porodice...
Gore jakna maltene vojnicki fazon,a dole uske pocepane farmerke... uzasZnam lika WTFFFFFFFFFFFFFFFFF bio u domu u Brankovom Kolu u NS sa mnom jbt
Iz moje opstine
Bojim se da je i u pravu!Cudni sarenoliki pogledi nimalo prijatni.Za svako izbegavanje.Izgleda da zivimo u bolesnom drustvu.Nema sanse da tu ista bilo koja vlast moze promeniti.To je tuga na sta se svodimo.Naravno vecina je ok ali ima tih pogleda.Kaže mi jedan vrsni neuropsihijatar: "Kad uđem u tramvaj, vidim da je polovina ljudi za lečenje"
Za profesionalno oko psihijatra, većina nije ok...Bojim se da je i u pravu!Cudni sarenoliki pogledi nimalo prijatni.Za svako izbegavanje.Izgleda da zivimo u bolesnom drustvu.Nema sanse da tu ista bilo koja vlast moze promeniti.To je tuga na sta se svodimo.Naravno vecina je ok ali ima tih pogleda.
Valja sacuvati glavu uh..udjes ovamo,onomo,u grad...svuda se moze desiti problem kada je toliko bolesnih.A uzrok tome?Ekonomija losa ili sta drugo?Ko zna?Za profesionalno oko psihijatra, većina nije ok...
Mislim da smo mi narod sa ogromnim kičerajskim apetitom u lobanji...Valja sacuvati glavu uh..udjes ovamo,onomo,u grad...svuda se moze desiti problem kada je toliko bolesnih.A uzrok tome?Ekonomija losa ili sta drugo?Ko zna?