OVO SU 13 PORODICA KOJE VLADAJU SVETOM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zemunski kej

Elita
Poruka
20.331
Vođa zemaljskih Iluminata nosi titulu „Pindar“. Pindar je član jedne od 13 vladajućih iluminatskih porodica i uvek je muškarac. Naziv je skraćenica od „Pinnacle of the Draco“, takođe poznato kao „penis zmaja“, piše Stjuart Sverdlou u svojoj knjizi „Plava krv, prava krv: Konflikt i stvaranje“.

Simbolično, ovo predstavlja vrhunac moći, kontrolu, stvaranje, penetraciju, širenje, invaziju i strah. Nosilac ovog ranga izveštava čistokrvne demonske lidere u unutarnjoj Zemlji, tvrdi Sverdlou. On nastavlja:

Nedavni izveštaji navode da je Markiz de Libo, Pindar, ali to je dezinformacija. Istina je da je trenutni Pindar glava porodice Rotšild, kao što je to već nekoliko stotina godina.

Smešten je u Nemačkoj, u blizini Frankfurta. U kasnim 1970-im, nadgledao je sestrinski projekt Montauk, nazvan M.A.L.D.A. – Montauk-Alsak-Loren Dimenzionalna Aktivacija. Ovaj projekt se nalazi u neposrednoj blizini grada Strasburga, Francuska, koji je istorijski jednom bio deo Nemačke.
Zanimljivo je da postoji vinarija na istočnom kraju Long Ajlenda, nedaleko od Montauk Pointa, pod nazivom Pindar Vinogradi. Ovom vinu raste popularnost i stiče međunarodna priznanja. To se lepo uklapa u plan jer će to područje biti deo glavnog područja Zemlje/Ujedinjenih naroda u Kraljevskoj Državi! Crveno vino je simbol krvi uzete od strane Reptila.

Vino može postati posvećeno kao što se to čini u Rimokatoličkoj crkvi, gde je vino zamena za krv u ceremoniji.

Iluminati su ovde na zemlji uspostavili piramidalnu strukturu kontrole identičnu sastavu koji postoji u „Drako carstvu“. Piramida s reptilskim okom, kakva se nalazi na američkoj novčanici od jednog dolara, je simbol ove strukture. Oko je „kapa“ na piramidi, čime se objašnjava zašto je vrh originalne površine Velike piramide u Egiptu od čistog zlata. Pindar predstavlja zlatnu kapu na piramidi.

Sledeći sloj na piramidi predstavlja 13 vladarskih porodica.

One su:

Rotšild (Bauer) – trenutni Pindar
Brus
Kavendiš (Kenedi)
De Mediči
Hanover
Hapsburg
Krup
Plantagenet
Rokkefeler
Romanov
Sinkler (St. Kler)
Varburg (del Banko)
Vindzor

Svaka od 13 vladajućih porodica dobila je deo Zemlje i/ili određenu funkciju koju moraju ispuniti. Te pojedine funkcije uključuju globalne finansije, vojnu tehnologiju/razvoj, kontrolu uma, religije i medije, precizira pisac.

Svaka od 13 vladajućih porodica takođe ima Veće od 13 članova. Broj 13 ima veliko značenje za njih. Oni znaju da postoji 12 vrsta energija koje prolaze kroz 10 aspekata Boga-Uma. Sveukupnost 12 energija jednaka je 13. energiji. Ovo se smatra najmoćnijim znanjem. Oni takođe znaju da postoji 13 znakova zodijaka, a ne 12. Skrivali su vekovima 13-ti znak jer je to znak Zmaja. Skrivaju i kvalitete i osobine ovog znaka da bi izbegli shvatanje demonskog uma.

Sledeći sloj čine porodice koje podržavaju Pindara i 13 vladajućih familija. Dok su svi članovi 13 vladajućih porodica promenljivih oblika, svi članovi 300 pratećih porodica nisu. Međutim, svi imaju visok postotak demonske/reptilske DNK.

Oni su poznati kao „Komitet 300″. Među njima ima zapaženih imena kao Agneli, Baliola, Beal, Bel, Buvije, Buš, Kameron, Kembel, Karnegi, Karington, Kulidž, Delano, Dauglas, Ford, Gardner, Grejem, Hamilton, Hariman, Hajnc, Kun, Lindzi, Loeb, Melon, Montgomeri, Morgan, Norman, Openhajmer, Rods, Ruzvelt, Rasel, Savoj, Šif, Seton, Spenser, Stjuart, Taft, Vilson i mnogi drugi.

Komitet 300 koristi mnoge poznate institucije kako bi ostvarili svoje ciljeve, uključujući i Veće za spoljne odnose, Bilderberg, Trilateralnu komisiju, Rimski klub, Kraljevski institut za međunarodne poslove, mafiju, CIA, NSA, Mosad, tajne službe (SS), Međunarodni monetarni fond, Federalne Rezerve, Interpol i ostale.

Sve su to privatne organizacije ili korporacije postavljene kao javne službe, ali to je daleko od istine. Iluminati takođe stvaraju veštačke države da nastave svoje ciljeve. Primeri za to su Sjedinjene Američke Države, Švajcarska, Kuvajt, Sovjetski Savez, Panama, Izrael, Italija, Jugoslavija, Velika Britanija, većina Crne Afrike, sve arapske zemlje i sve države Srednje i Južne Amerike.

Ovi narodi su stvoreni da se nagomilaju bogatstva za vladajuće porodice i njihove pristaše, za skrivanje i zadržavanje bogatstva i za stvaranje nestabilnih uslova potrebnih za početak rata ili povećanje vojnih proračuna. Interesantan tekst .pominju ko je stvorio Jugoslaviju LINK http://www.vestinet.rs/info/ovo-je-13-porodica-koje-vladaju-planetom
 
Poslednja izmena:
...autor je trebao napisati za odbijanje ulaska u 300. generala de Gola i papa Vojtile... gospodin de Gol je spasen od atentata samo spremnošću njegove službe i jednom sretnim savijanjem u pasu da se nakloni u pozdravu a papi Vojtili je serviran pokušaj atentata i poruka da je time samo osramoćen a nije namjera da se ubije...
 
Svaka od 13 vladajućih porodica dobila je deo Zemlje i

Која од ових велечасних породица је задужена за Србију? Вероватно Плантаженет, изумрли су још пре пет стотина година. Зато је све овако зарасло у короф, нема нико докречи.
 
Која од ових велечасних породица је задужена за Србију? Вероватно Плантаженет, изумрли су још пре пет стотина година. Зато је све овако зарасло у короф, нема нико докречи.

Valjda je preostao neki izdanak zadužen za Srbiju.
 
Мени ту најготивнија прича о мујама и зашто их обрезују..Наиме, у старом Египту су обрезивали робове, место да их лепо означе усијаним гвожђем или татуом.

- - - - - - - - - -

nema jednacenja po zvucnosti kada je prezime u pitanju. srbine.

Ма нема га нигде, ја не признајем то глупо правило које су нам рвати увалили у оквиру братског јединства.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top