- Poruka
- 3.050
Meni se nekad kad se uzbudim oznoje ruke. I to smeta ljudima, naročito devojčicama. I jedna moja bivša devojčica dok sam je držao za ruku kaže mi: "Pusti me, znojave su ti ruke! Fuj! Ko da držim žabu."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se nekad kad se uzbudim oznoje ruke. I to smeta ljudima, naročito devojčicama. I jedna moja bivša devojčica dok sam je držao za ruku kaže mi: "Pusti me, znojave su ti ruke! Fuj! Ko da držim žabu."
Eto ti ja ti kažem sve o sebi, ajde se ti otkrij bar malo.
Nataša, nema ona pojma, ona je maloletnica i tek uči neke stvari od mene. A ima šta da nauči.
A to što ja doživim ne može niko da doživi. Zašto ne volim polovnjače? Zato što sam se razišao sa dve starije od 20 godina samo zato što sam želeo seks. Nismo se razišli, one su me ostavile (vičući u sebi "Joooj! Oće da me tuuucaaa!").
ja odgovorila na temu.Srce, vrištanje nije izlučevina, no je mnogo grdnije.
@NN... Tvoji saveti zlata vrede......
ja odgovorila na temu.
procitaj sopstveni uvodni post, mozda ukapiras.
Nataša šejtan je muslimanski đavo, a ja nisam ni musliman, tako da ni hrišćanski ni muslimanski đavo nisu nadležni za mene; ni ja za njih.
decko je postavio temu o vristanju komsinice pa je malo pobrkao loncice ...a sto se znojenja tice i jeste odvratno...hladna, znojava ruka, e vala tesko da bi pozelela sex sa njim ....
A ko ti se nudio?... Znaš li šta si rekla?...