...evo da te brate braki isposhtujem, gledaj na to ovako, zapitaj se prvo da li si ti stvarno ti i ono shto zzelish da budesh ili si samo josh jedan u nizu prozvoda ovog drushtva...
...ova situvacija sa ****** i prstima je vrlo slichna situvaciji sa jednosmernim ventilom...
...moj ti je savet da izbushish jupu negde na lumbalnom delu ledja i da ondak ste strane metjesh prste u debeljka pa da vidish ondak shta se deshava...
...el iz ovoga shto si mi rekao mogu samo da naslutim da je tvoj organizam, debelo crevce u ovom sluchaju da budem konkretan, evoluiralo u neshto shto sam vetj imenovao gore i ponasha se u skladu sa svojstvima istog, daklem jednosmerni ventil...
...jednosmerni ventil je vetj vidjan kod ljudi, u drushtvu je okarakterisan kao anomalija, i nije vidjan do sada na tom delu tela, najcheshtji je sluchaj pojavljivanja ovog fenomena u mozgu homosapijensa, to ti je ono kad samo izbacujesh informacije a nisi u stanju da primish nove...
...e sad velika je nauci nepoznanica to shto ogroman broj, dodushe nepotrebnih, ali ipak informacija dolazi iz tako zapreminski malog rezervoara koji se ne poseduje svojstvo rechardzovanja, al ako nauchnici ne imaju pojma otkuda b9h ja znao...
...elem, probaj da, sobzirom da imash neke izvanredne motji evoluiranja organa po sopstvenom nahodjenju, da kakish manje **** i bitje ti lakshe da se nosish sam sa sobom...