Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.601
U tom slucaju da, ali mnogi du slobodni ili razvedeni. Ima mnogo clanova.Nekad,i onda taj neko kaze imam devojku ili imam zenu opet na isto dodje
Ozbiljno mislim da je forum odlicno mesto bas za to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tom slucaju da, ali mnogi du slobodni ili razvedeni. Ima mnogo clanova.Nekad,i onda taj neko kaze imam devojku ili imam zenu opet na isto dodje
Pa dobro,nek je sa srećom svakomU tom slucaju da, ali mnogi du slobodni ili razvedeni. Ima mnogo clanova.
Ozbiljno mislim da je forum odlicno mesto bas za to.
To je zato što mlađe u međuvremenu odvukle društvene mreže.Da, Krsta sad uglavnom nudi babe nije kao 2003/4...
Pa kolko nas mladjih ima aktivnih par,ti Luka,drugi Luka ja aj znam jos jednog necu da imenujem i to je to ostalo sve preko 45To je zato što mlađe u međuvremenu odvukle društvene mreže.
Znam jednog forumaša koji ima 28, ali neću ga sad imenovati. On je ultra mlad za standarde Krste. Tamo od 2005. do 2012. je Krsta imala svoj pik prema ChatGTP. Ali i dalje je ovo najfrekventniji forum u Srbiji, a vrv. i na čitavom ex YU prostoru.Pa kolko nas mladjih ima aktivnih par,ti Luka,drugi Luka ja aj znam jos jednog necu da imenujem i ti je to ostalo sve preko 45
Kao kad vide mene konjoglavog i nosatog, malo ko na Krsti je imao tu privilegiju.Vidis da,i onda kad vidis sliku razocaras se,
Pa da. Samo sto ranije su zenske tu dosle kao iz zaiebancije ono kao ne zanima je kita pa na pdf ljis, kako ne. Jedna je imala nik name kuvarica a ne zna ni jaja ispeci.Bolje ovako iz života, ja mislim.
Mada, nema pravila. Čujem ovde i veza i brakova čak bilo.
Ko bre baba?Da, Krsta sad uglavnom nudi babe nije kao 2003/4...

Meni se čini da je Mosad upetljao prsteSta je ovo sa tajnim idetitetima![]()
Posalji je kod mene na obukuPa da. Samo sto ranije su zenske tu dosle kao iz zaiebancije ono kao ne zanima je kita pa na pdf ljis, kako ne. Jedna je imala nik name kuvarica a ne zna ni jaja ispeci.
Dobar si ti momak,i sexyKao kad vide mene konjoglavog i nosatog, malo ko na Krsti je imao tu privilegiju.![]()

Jašta. Samo se volim našaliti čak i na svoj račun, što je odlika inteligentnih osoba uzgred rečeno.Dobar si ti momak,i sexy![]()

Haha, uzgred budi rečeno, inteligencija prosto isijavaJašta. Ali se volim našaliti čak i na svoj račun, što je odlika inteligentnih ljudi uzgred rečeno.![]()

Moja obuka je najboljaPosalji je kod mene na obuku
Pa ima klinacaOvde je prosek godina verovatno 50+ obzirom da mlađim generacijama ovakve internet forme nisu toliko zanimljive. Bar ne kao društvene mreže gde sve što ima da se čita ili gleda traje nekih 5-10 sekundi.
Često se slika o onome što ljudi ovde čitaju i o onome što bi uživo sreli, ne uklapa uopšte.
definisi zauvekEvo recimo sta mislite da li se na forumu moze naci bas ono zena s kojom treba zauvek ostati ili je ipak bolje to ovako negde iz zivota?
oce evo samo sto nijeNeka,naici ce pravi
dace bog teletaDaj boze da se zatelebam

Ti ne znas da kuvasMoja obuka je najbolja
Moja obuka je najbolja
Sta si se ti nakacio na mene?oce evo samo sto nije
Nisi zanimljivdace bog teleta![]()