Ovo nisam nikad pitao.

Pa kolko nas mladjih ima aktivnih par,ti Luka,drugi Luka ja aj znam jos jednog necu da imenujem i ti je to ostalo sve preko 45
Znam jednog forumaša koji ima 28, ali neću ga sad imenovati. On je ultra mlad za standarde Krste. Tamo od 2005. do 2012. je Krsta imala svoj pik prema ChatGTP. Ali i dalje je ovo najfrekventniji forum u Srbiji, a vrv. i na čitavom ex YU prostoru.

Ovde je prosek godina verovatno 50+ obzirom da mlađim generacijama ovakve internet forme nisu toliko zanimljive. Bar ne kao društvene mreže gde sve što ima da se čita ili gleda traje nekih 5-10 sekundi.
Često se slika o onome što ljudi ovde čitaju i o onome što bi uživo sreli, ne uklapa uopšte.

Ovde je prosek godina verovatno 50+ obzirom da mlađim generacijama ovakve internet forme nisu toliko zanimljive. Bar ne kao društvene mreže gde sve što ima da se čita ili gleda traje nekih 5-10 sekundi.
Često se slika o onome što ljudi ovde čitaju i o onome što bi uživo sreli, ne uklapa uopšte.
Pa ima klinaca
Samo su uglavnom na redditu
Nisu svi takvi da im pažnja traje 10 sec

Moj sin može 5 sati da rešava zadatke iz mate bez neke pauze. Nisu deca gora od svih tih starijih koje nabrajaš da su kao bolji od njih

Back