Ово није случајно!

Случајно, а? Баш два министра из ДСС?

Ништа није случајно. Да је један из ДСС а други из Г17+, онда би још и могло да прође као случајност, а овако...:roll:



Покушај убиства министра Јочића је акак на све нас, патриотске снаге, и много више од тога, дат је ветар у леђа шиптарским сецесионистима да истрају у својим намерама!

Зар ниси ти овде гласао за Бориса?! :shock:
 
Ma cekajte, ljudi, mozda je to sasvim slucajno...
Desavaju se takve stvari kad je neko mnogo umoran, opterecen i sl.
Nemojte odmah ko paranioci da shvatate stvari.
Ali jeste da je velika odgovornost na DSS-u ovih dana, mozda i pritisci, pa covek reaguje kako reaguje...
 
Ништа није случајно. Да је један из ДСС а други из Г17+, онда би још и могло да прође као случајност, а овако...:roll:




Зар ниси ти овде гласао за Бориса?! :shock:

Па не мислиш ваљда да ћу да се офирам непријатељу!
Нека мисле да сам са њима... ето им "сигурни гласови"!
 
Samo dva dana nakon što je u kolima povređen potpredsednik DSS i ministar policije Dragan Jočić, čiji je vozač pokušavao da na autoputu zaobiđe psa, visoki funkcioneri Koštuničine stranke iz Vojvodine umalo nisu stradali kad je na trasi Beograd - Novi Sad pred njihovo vozilo preksinoć oko 19.30 izašla krava.

Dok su putovali na svetosavsku akademiju priređenu pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete u Centru “Sava”, nekoliko kilometara ispred mosta kod Beške, džip direktora pokrajinskog odbora DSS Nenad Rončević jedva je izbegao sudar sa crno-belom šaruljom koja je mirno šetala uz bankinu između dve trase. Srećom, Rončević nije vozio brzo pa je četvoro njegovih saputnika, među kojima su bili poslanik DSS-a u Skupštini Vojvodine Donka Stančić i savetnik u Ministarstvu prosvete Branislav Travica, izbegli povrede. Da bi druge putnike spasli od stresa nezvanog gosta na drumu, događaj su prijavili policiji.
 
E, koliko običnih ljudi doživi ovo što su doživeli Jočić i Rončević, a tek Popović....Ali oni su bezimeni i dospeju u novine i na forume samo ako bude baš posebno krvavo. Ebote, još malo pa će novine da prave priču o tome kako je xy političkog funkcionera neko isekao u gradu....mislim na isecanje u saobraćaju ;)
 

Back
Top