Ово није случајно!

Poruka
8.488
ALEKSANDRU Popoviću, ministru energetike, pozlilo je u utorak i on je hitno prebačen u Urgentni centar. Njemu je u utorak oko 15 časova pozlilo u zgradi Vlade Srbije odakle je i prebačen u bolnicu. Ministar Popović nije u životnoj opasnosti i, najverovatnije će, posle detaljnih pregleda, za koji dan biti pušten kući.
Prema prvim lekarskim procenama, 37-godišnji Popović nije doživeo infarkt, kako se nagađalo, već su naglu slabost izazvali premor i povišeni krvni pritisak.
- Ministar je primljen u Urgentni centar zbog bolova u grudima i malaksalosti - rekao nam je dr Dušan Jovanović, pomoćnik direktora Urgentnog centra. - Sva potrebna ispitivanja su u toku i njegovo stanje je stabilno i bez ikakvih problema. Trenutno je smešten na internom odeljenju koronarne jedinice.
Popoviću su već u utorak urađene sve neophodne analize i lekari bi već u sredu mogli precizno da kažu šta je uzrok zbog koga je jedan od najmlađih ministara u Vladi Srbije i sportista pao u utorak u nesvest.
Kako kažu ljudi iz Popovićevog najbližeg okruženja njegov tempo rada poslednjih nekoliko meseci bio je ubitačan, a sastanci, putovanja i pregovori teško su stajali u celodnevni raspored.
Aleksandra Popovića u utorak po podne obišle su kolege, među kojima i Tomica Milosavljević, ministar zdravlja.

Случајно, а? Баш два министра из ДСС?
 
Јел` случајно то што камере на згради владе нису радиле 12. марта, јел` случајно што нису радиле мотороле обезбеђењу у згради владе, јел` случајно што се помиње трећи метак... и јел` случајно што је папа Немац?
А, Шта сад кажеш, `оћеш још?
Бем` ти `лебац!

Случајно, а?
 

Back
Top