Quantcast

Ово није случајно!

Strela

Elita
Poruka
17.185
Случајно, а? Баш два министра из ДСС?
Ништа није случајно. Да је један из ДСС а други из Г17+, онда би још и могло да прође као случајност, а овако...:roll:Покушај убиства министра Јочића је акак на све нас, патриотске снаге, и много више од тога, дат је ветар у леђа шиптарским сецесионистима да истрају у својим намерама!
Зар ниси ти овде гласао за Бориса?! :shock:
 

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.781
Ma cekajte, ljudi, mozda je to sasvim slucajno...
Desavaju se takve stvari kad je neko mnogo umoran, opterecen i sl.
Nemojte odmah ko paranioci da shvatate stvari.
Ali jeste da je velika odgovornost na DSS-u ovih dana, mozda i pritisci, pa covek reaguje kako reaguje...
 
Poruka
8.490
Ништа није случајно. Да је један из ДСС а други из Г17+, онда би још и могло да прође као случајност, а овако...:roll:
Зар ниси ти овде гласао за Бориса?! :shock:
Па не мислиш ваљда да ћу да се офирам непријатељу!
Нека мисле да сам са њима... ето им "сигурни гласови"!
 
Poruka
8.490
Samo dva dana nakon što je u kolima povređen potpredsednik DSS i ministar policije Dragan Jočić, čiji je vozač pokušavao da na autoputu zaobiđe psa, visoki funkcioneri Koštuničine stranke iz Vojvodine umalo nisu stradali kad je na trasi Beograd - Novi Sad pred njihovo vozilo preksinoć oko 19.30 izašla krava.

Dok su putovali na svetosavsku akademiju priređenu pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete u Centru “Sava”, nekoliko kilometara ispred mosta kod Beške, džip direktora pokrajinskog odbora DSS Nenad Rončević jedva je izbegao sudar sa crno-belom šaruljom koja je mirno šetala uz bankinu između dve trase. Srećom, Rončević nije vozio brzo pa je četvoro njegovih saputnika, među kojima su bili poslanik DSS-a u Skupštini Vojvodine Donka Stančić i savetnik u Ministarstvu prosvete Branislav Travica, izbegli povrede. Da bi druge putnike spasli od stresa nezvanog gosta na drumu, događaj su prijavili policiji.
 

medved_bg

Elita
Poruka
15.545
E, koliko običnih ljudi doživi ovo što su doživeli Jočić i Rončević, a tek Popović....Ali oni su bezimeni i dospeju u novine i na forume samo ako bude baš posebno krvavo. Ebote, još malo pa će novine da prave priču o tome kako je xy političkog funkcionera neko isekao u gradu....mislim na isecanje u saobraćaju ;)
 

Top