- Poruka
- 22.835
Nikako, baci se na tebe i obori te pa te pojede hahaha![]()
Znaci nikako ovako![]()
I da, ako mozes da biras teren dok bezis idi uzbrdo, to ga usporava.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nikako, baci se na tebe i obori te pa te pojede hahaha![]()
Znaci nikako ovako![]()
A teško da će poskok juriti čoveka..Nikako pravo, treba trcati cik-cak jer poskok u stvari (ljudi kazu trci hahaha) skupi se u kolut pa se odbacuje. Znaci ako trcis pravolinijsko vece su sanse da te stigne.
Eto![]()
Hteo. A sta predomislio si se?Ja sam hteo dva puta da ih nagazim, ne znam ni koja je zmija bila tada jednom me baba podigla u vazduh bio sam bas mali i jednom kod groblja...
Nisam se lepo izrazio, umalo da nagazim znaci ne namerno nego slucajno.Hteo. A sta predomislio si se?
Ne ozbiljna sam. Tacno se secan te lekcije iz Odbrand i zastite. I u zavisnosti od velicine zmije moze se odbaciti i do 4-5 mA teško da će poskok juriti čoveka..
Inače, on može da se odbaci oko 1 m i zato se treba držati na većem rastojanju od tog, za slučaj da poželi da napadne u samoodbrani.. ali neće juriti za čovekom koji je udaljen od njega.. hahaha.. Ma je li se zezaš da su to oni iz CDC-a rekli?
Salim se. Ko bi namerno nagazio zmiju.Nisam se lepo izrazio, umalo da nagazim znaci ne namerno nego slucajno.
Da.. to su te opasne situacije, ako je otrovnica u pitanju, po oboje - i čoveka i zmiju..Ja sam hteo dva puta da ih nagazim, ne znam ni koja je zmija bila tada jednom me baba podigla u vazduh bio sam bas mali i jednom kod groblja...
Ne znam ni koja su to zmije bile, u prvom slucaju sam bio blizu reke.Da.. to su te opasne situacije, ako je otrovnica u pitanju, po oboje - i čoveka i zmiju..
A ako nije otrovnica, onda samo po zmiju..
Zmije stradaju mnogo više od strane ljudi, nego ljudi od njih.. posebno ribarice oko reka, viđam ih baš mnogo pregaženih kolima..
Нисам тражио фотку што веће него да се лијепо види дугуљасто тијело. Дакле, има и већих примјерка.Bog te mazo kolika ova kraljevska kobra![]()
![]()
Забрањено постављати фотке змија са геј парада!A jesi video ovu šarenu?
![]()
Pa ja ne znam da mogu toliko da se odbace.. mislim da je predavač tu preterivao kad je to rekao.. koliko ja znam, one čak i ne skaču bukvalno, već samo brzim trzajima izbacuju prednji deo tela.. i to mogu do recimo 40-50% dužine svog tela.. pa je 4-5 m definitivno previše..Ne ozbiljna sam. Tacno se secan te lekcije iz Odbrand i zastite. I u zavisnosti od velicine zmije moze se odbaciti i do 4-5 m
Уопће нисам провјеравао, али рачунам да и поред свих бламажа CDC ипак не би објавио овако дебилне „препоруке”, бар док још не намјеравају свима нам увалити антизмијску вакцину.Nikako pravo, treba trcati cik-cak jer poskok u stvari (ljudi kazu trci hahaha) skupi se u kolut pa se odbacuje. Znaci ako trcis pravolinijsko vece su sanse da te stigne.
Eto![]()
Nisam čula za to.. šta je to? Opet ljudi gnjave životinje na neki novi način?Cekaj Djurdjijo, udaljavam se sa teme ali ipak se drzim zmija, jesi cula za onu antistres terapiju/masazu sa zmijama?
Dobro, da znamoНисам тражио фотку што веће него да се лијепо види дугуљасто тијело. Дакле, има и већих примјерка.![]()
Sto si takav, vidi kako je lep zelenkoЗабрањено постављати фотке змија са геј парада!![]()
Уопће нисам провјеравао, али рачунам да и поред свих бламажа CDC ипак не би објавио овако дебилне „препоруке”, бар док још не намјеравају свима нам увалити антизмијску вакцину.
Ал могу ја боље и од њих, наиме, треба трчати цик-цак, али прво се мора установити да ли шара на глави поскока почиње циком или цаком, па онда свој цик-цак трк почети тако да буде у контри са цик-цак шаром на поскоковим леђима, или упрошћено, од шаре цик-цак треба бјежати у цак-цику и обратно. Ова метода је заснована на научним начелима протуотрова, само што се ради о протутрку.
За оне с јефтинијим улазницама: Шалим се.![]()
Pa baš je lep i zanimljiv!! Ima ih ovde još šarenih zanimljivih.. baci pogled..Sto si takav, vidi kako je lep zelenko![]()
Шта оћеш, па само настављам онако како је тема почела... Пипните има ли змија јамице испод носа... а кад вас уједе немој случајно да сте подвезали рану...A daaaaj bre.. hahaha.. suze mi idu od smeha.. ja imam osobinu da sve vizuelizujem, i sad lepo "vidim" ovo kao da se dešava..
![]()
Misliš da je ona slika fejk? Pa ne znam.. danas uz AI je sve moguće.. čovek više ništa sa sigurnošću ne može znati..Шта оћеш, па само настављам онако како је тема почела... Пипните има ли змија јамице испод носа... а кад вас уједе немој случајно да сте подвезали рану...
Успут, и ја сам брзом визуализацијом одмах „видио” шарену кобру која се може камуфлирати само у геј паради.![]()
Nisam čula za to.. šta je to? Opet ljudi gnjave životinje na neki novi način?
Ni sliku nemojte da gledate...Moraš li sliku, bolan?![]()
За наредне (бодљикаву и црвену) знам, за овакву кобру никад не чух, што не мора ништа значити. Нисам од оних за које не постоји ништа ако они за то не знају, свега има на овом свијету, па можда и оваквих кобри, али...Misliš da je ona slika fejk? Pa ne znam.. danas uz AI je sve moguće.. čovek više ništa sa sigurnošću ne može znati..
Ja sam je prvo videla u nekom videu o najlepšim zmijama sveta.. čekaj, da probam da ga nađem..