ovo nema u evropi

]To je zamka![/B]Oni ce kao priznati Grachanicu jer se vecjina nas lozi na to a,mi cemo ako to prihvatimo indirektno priznati Kosovo.
Slab pokushaj.
To je onaj fazon,*oni kao hoce da se odvoje a mi im kao ne damo.*

a ima ki drugog, realnog reshenja?
priznali-ne priznali isto nam je....tragichno po ljude koji zive tamo.......dobili su ulogu, koju bash nisu trazili....da budu zrtvovani za "Kosovo je Srbija"

Poslednja izmena:
tvoja je "greshka shto, uopshte otvarash ovakve teme jer, ochigledno je da jedini "konstruktivni razgovor moze biti.."Vratite nam Kosovo....i tu se, uz neizbezne uvrede, zavrshava svaka pricha

ps, Dace dragi Bog da se tim ljudima omoguci pristojan i bezbedan zivot a to nije moguce bez njihovog ucheshca u stvaranju tih uslova

mozda je grska, ali je veoma lak nacin za prikupiti deo forumasa na jednom mestu.:hahaha::hahaha:

Па право и кажеш. Да су на то пристали, за 50 година (или деценију-две више) би владали читавом Србијом...

Mislim da je onim "vise od autonomije" bilo obezbedjeno da se ne desi da natalitetom Albanci preuzmu dominaciju u Srbiji, ali samo mislim, ne znam mnogo o tome. Prvi post je napisan onako u sali, imitirala sam Adema ali mi nije uspelo. :lol:

a ima ki drugog, realnog reshenja?
priznali-ne priznali isto nam je....tragichno po ljude koji zive tamo.......dobili su ulogu, koju bash nisu trazili....da budu zrtvovani za "Kosovo je Srbija"

Sad ima malo opcija.Ali,da li si se zapitala sta su Srbi odozdo mislili kad su prodavali shiptarima imanja za velike cifre?Gde je onda sveta zemlja?
Ostalo je mali broj nesretnika koji se nisu snashli....tuga.

Mislim da je onim "vise od autonomije" bilo obezbedjeno da se ne desi da natalitetom Albanci preuzmu dominaciju u Srbiji, ali samo mislim, ne znam mnogo o tome. Prvi post je napisan onako u sali, imitirala sam Adema ali mi nije uspelo. :lol:
Не видим којим би инструментом били онемогућени да преузму доминацију. Једна или коалиција шиптарских партија за пола века добије 50% +1 глас, оформи владу, уз помоћ посланика осталих нациналних мањина(које се приклањају, нормално бројнијем) ако не одмах, оно у следећих 10-ак година, имају 2/3 у парламенту, законски мењају Устав, а онда могу како год желе (па и референдумом) да мењају све - име државе и њене симболе, језик итд, итд, итд...Какав ф'кин сценарио???

Kako mogu da budu cesto a da budu izuzeci? :dontunderstand:

I ne da nije pravilo, nego koja drzava u Evropi bi se odrekla dela svoje teritorije?!

procitaj pazljivo...
cesto postoje izuzeci koji potvrdjuju pravilo..
znaci ne uvek, ne ni retko, ali...
ili ja to nisam napisao kako treba
a odgovor na drugi deo, pa svaka koja ne bi uspela u svojoj prvobitnoj nameri...
ali da se ne vracamo na vec prezvakane teme, ovde se radi o tome da li npr. ti mislis da je ovo pomak za srbe na kosovu ili korak nazad:rtfm:

Sad ima malo opcija.Ali,da li si se zapitala sta su Srbi odozdo mislili kad su prodavali shiptarima imanja za velike cifre?Gde je onda sveta zemlja?
Ostalo je mali broj nesretnika koji se nisu snashli....tuga.

slazem se potpuno........malo je realnih opcija, zato se treba, shto pre ukljuchiti u politichki zivot, jedino tako mogu uraditi neshto za sebe........saveti iz Beograda su, u glavnom , loshe reshenje za Srbe

ps.Svakako, bilo je tu trgovine na veliko,chak i kada je bilo zabranjena prodaja srpskog imanja Albancima....ljudi su se snalazili..........fiktivni brakovi........pokloni......i ko zna kakve josh fore su smishljali.......ne krivim ih, velika je tu lova bila, samo, to ne treba da se zaboravi

Back