Ovo ne može da se prežali, zaboravi, oprosti i zločinci se moraju kazniti

KPCTAHK

Domaćin
Poruka
4.935
OVO NE MOŽE DA SE PREŽALI, NE SME DA SE ZABORAVI, NE MOŽE DA SE OPROSTI I NACI-ZLOČINCI, KAO I NJIHOVI MENTORI, ZA OVE ZLOČINE SE MORAJU KAZNITI!

-----------------------------------------------

~ autorska tema ~

Stidim te se, licemerni i od nacista izmanipulisani svete, zato što za tebe nije isto svako dete!😢

Čovek se ne poživotinji kada prestane da se boji, već onda kada prestane da se stidi ...

Da li smo se svi poživotinjili?

Ne baš svi, ali jesu oni koji sada ridaju za nacističkom Ukrajinom, a za ovim anđelima nisu pustili ni jednu, jedinu, suzu ...

Zar stvarno misliš, licemerni i od nacista sluđeni svete, da zlo može da postane dobro?

Da li mučenički nastradala deca Srba i Rusa, samo zato što su Srbi i Rusi, zaslužuju jednu ljudsku suzu?

Zar i ta, mučenički nastradala deca, nisu zaslužila da se okupljate na trgovima, oplakujete ih i molite Američke zločince da prestanu sa ubijanjem nevine dece?

Ko je ovo što se događa sada u od nacista predvođenoj Ukrajini isplanirao, organizovao i izrežirao dovoljan je ovaj dokaz:

(Ukrajinski) general (Boris Kremenetski) je također naveo (na konferenciji u Washingtonu) da blisko sarađuje s Pentagonom, ali da je Ukrajini i dalje potrebna značajnija vojna pomoć.

"Treba nam dodatna pomoć. Uveravam vas da je sve ono što smo do sada dobili iskorišteno na pravi način", naveo je.

Nije li to ključni dokaz o umešanosti i režiji Američkih zločinaca u ono što se događa u Ukrajini?

Do kada ćemo o tome ćutati?

Zar ćemo dozvoliti da naše ćutanje bude jače od našeg uma, naše duše i želje da se od sluđenih nacista spasi ova naša prelepa planeta Zemlja?

P.S.

Evo i dokaza koliko je nevine dece, Božijih anđela, mučenički stradalo u Donbasu 2014. godine od krvavih ruku nacista i njihovih mentora, zločinitelja Amera:

  • 240 dece je ubijeno
  • 1462 dece je ranjeno i za ceo život obogaljeno,
  • 1331 dece je nestalo (ti Božiji anđeli su, najverovatnije, doživeli sudbinu nesrećne srpske dece na KiM – njihove organe su zločinci sa Zapada mengelovski presadili bolesnoumnim starcima sa zapada
Krstan Đ. Kovjenić

UKRAJINA - DECA.jpgKrstan Đ. Kovjenić
 

KPCTAHK

Domaćin
Poruka
4.935
DA LI JE BILO ISTO TAKO STRAŠNO, TUŽNO I BOLEĆE I 2014. GODINE KADA SU STRADAVALA RUSKA DECA? Da li je tada Zapad suzu pustio? Da li je nacističkoj vlasti u Ukrajini uvodio sankcije zbog tih zločina? Da li Ukrajina nije imala vremena, punih 8 godina, da se oslobodi jarma nacista i njihovih mentora - zločinačkih Amera?
 

zx16

Veoma poznat
Poruka
11.488
Дијего Фузаро - италијански историчар и филозоф ("Мислити другачије") сматра да тврдње попут тврдњи данашњих власти треба да увере народ, друштво и појединце да им не треба други свет осим постојећег и да буду сигурни да ова реалност исцрпљује све могућности.
 

KPCTAHK

Domaćin
Poruka
4.935
Дијего Фузаро - италијански историчар и филозоф ("Мислити другачије") сматра да тврдње попут тврдњи данашњих власти треба да увере народ, друштво и појединце да им не треба други свет осим постојећег и да буду сигурни да ова реалност исцрпљује све могућности.
PRIJATELJ - POSVETA.jpg
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.