Ovo moram da uradim...

Posto sam tek napravila prvi korak u dvadesetim, hm, da vidimo...

Za 21-i rodjendan zelim da napravim zurku u pidzamama, to obavezno.
Organizovacu borbu jastucima i sve :zaljubljena:
Takodje, zelim jedne ozbiljne potpetice (neke bas, baaas vrtoglave) i mantilic :heart:

Ne volim da se farbam, ali izvuci cu poneki neznatno svetliji pramen od moje kose, da je malo osencim i naucicu da vozim rolere (ovo su mi planovi do leta). :manikir:

E saaad... Generalno zelim da:
Ronim sa delfinima u nekom lepom i neobicnom mestu. :heart::heart::heart:
To mi je zivotni san.
Da zavrsim fax (master na FPN-u), volela bih da doktoriram u svojoj struci, mozda da pocnem kao kolumnista, spiker, etc. ali zaista, zaista imam zelju da jednog dana budem urednica magazina kaosto je npr. Elle, da imam svoj office u staklu u vrhu neke zgrade... :zaljubljena:
Volea bih da upoznam kulturu i posetim neke zemlje o kojima mastam sa ljudima koje volim, narocito sa deckom...

Ali vise, vise od svega bih zelela da se tamo oko 28-e godine vencam za svoju pravu ljubav bosa, na plazi, ispod venca od belih ruza i masni, u jednostavnoj a opet taaako divnoj beloj haljini sa slepom i duuugim velom koji se vijori za mnom na vetru, pustenom kosom i buketom malenih pupoljaka ruza, takodje belih. :zag:

Zelim sa njim devojcicu i decaka, malu ali ukusno sredjenu kucu sa sobama u potkrovlju i slikarskim ateljeom za mene a kancelarijom za njega, velikim dvoristem, kaminom u zidu, ljuljaskom na terasi i lezaljkom pod palmama, psom i zecom...

Ako moze, na sve to bih dodala makar jednu izlozbu mojih slika i fotografija, makar jednu knjigu da objavim i da moja ljubav izda CD kao DJ, a ja da pevam u njegovim pesmama tekstove koje sam vec napisala i da idemo sa nasim klincima na turneju :heart:

...e dakle da mogu dva bica vise da nalikuju...:heart:...bilo bi suvise...

...imala sam potpuno istovetne snove i kada puno ulozis ostvaruju se...ne bas svi, ne bas po redu ali ostvaruju se...cak se i za vencanicu slazem btw pogledaj haljinu Kerolajn Bizet na vencanju sa Dzon Dzon Kenedijem...ja nju sanjam:heart:...

...elem sve se slazem osim sto pisem prozu a ne poeziju i sto sam bolja plesacica nego pevacica ostalo je sasvim ali sasvim isto...savet, kreni jos dok si na faksu, uclani se u IAPSS (preko njih sam proputovala Evropu i dobila sjajne preporuke)...nas Elle je dobar ali ne jako dobar, ako ne mozes da kupujes britanski Vogue ili Marie Claire citaj ih online, jedino tako mozes biti u toku sta se desava, mi smo ipak jos uvek druga klasa...potrazi Rachel Zoe, Alexu Chung, Fibi Filu, Alexander Wang & co...i jezici jezici jezici, znam gde mozes bez para da ucis i spanski...uz neophodna putovanja, sto vise konferencija koje su dzabe a svasta naucis + dobijes sertifikat nakon svake...sto vise ulozis danas vise ces dobiti sutra, modno navinarstvo je divno a mi smo sa njim tanki tanki...:heart::heart::heart:

...kako ja volim ovakvu omladinu:heart::heart::heart::heart::heart:...svi su nesto smoreni ovo je prava stvar...:cmok2:

...e dakle da mogu dva bica vise da nalikuju...:heart:...bilo bi suvise...

...imala sam potpuno istovetne snove i kada puno ulozis ostvaruju se...ne bas svi, ne bas po redu ali ostvaruju se...cak se i za vencanicu slazem btw pogledaj haljinu Kerolajn Bizet na vencanju sa Dzon Dzon Kenedijem...ja nju sanjam:heart:...

...elem sve se slazem osim sto pisem prozu a ne poeziju i sto sam bolja plesacica nego pevacica ostalo je sasvim ali sasvim isto...savet, kreni jos dok si na faksu, uclani se u IAPSS (preko njih sam proputovala Evropu i dobila sjajne preporuke)...nas Elle je dobar ali ne jako dobar, ako ne mozes da kupujes britanski Vogue ili Marie Claire citaj ih online, jedino tako mozes biti u toku sta se desava, mi smo ipak jos uvek druga klasa...potrazi Rachel Zoe, Alexu Chung, Fibi Filu, Alexander Wang & co...i jezici jezici jezici, znam gde mozes bez para da ucis i spanski...uz neophodna putovanja, sto vise konferencija koje su dzabe a svasta naucis + dobijes sertifikat nakon svake...sto vise ulozis danas vise ces dobiti sutra, modno navinarstvo je divno a mi smo sa njim tanki tanki...:heart::heart::heart:

...kako ja volim ovakvu omladinu:heart::heart::heart::heart::heart:...svi su nesto smoreni ovo je prava stvar...:cmok2:

Hvala ti :heart:
I ja pisem prozu, ali poneki put napisem nesto i od pesama na engleskom. Stalno merkam Vogue ali ne vredi, jedno vreme sam uzimala onaj L'Officiel ali Elle je Elle :heart:
Volim modu, kupoholicarka sam ali ja zaista nosim sve sto kupim, uvek dobro i pametno kupujem, nista mi ne stoji nenoseno, zaboravljeno. Uzivam u kupovini i zabavlja me da se oblacim, kombinujem, a volim i da nacrtam nesto, pa trazim materijal i skicu nosim kod krojacice :heart:
Takodje bolje plesem nego sto pevam, jer sam tokom celog zivota po plesnim klubovima, poslednje takmicenje sam imala bas prosle godine u ovo vreme i tada napustila grupu pred drzavno zbog selidbe na fakultet :(
I meni je drago da postoje osobe poput tebe, to mi je nekako podsticajno :heart:

Back