Posto sam tek napravila prvi korak u dvadesetim, hm, da vidimo...
Za 21-i rodjendan zelim da napravim zurku u pidzamama, to obavezno.
Organizovacu borbu jastucima i sve

Takodje, zelim jedne ozbiljne potpetice (neke bas, baaas vrtoglave) i mantilic
Ne volim da se farbam, ali izvuci cu poneki neznatno svetliji pramen od moje kose, da je malo osencim i naucicu da vozim rolere (ovo su mi planovi do leta).
E saaad... Generalno zelim da:
Ronim sa delfinima u nekom lepom i neobicnom mestu. 

To mi je zivotni san.
Da zavrsim fax (master na FPN-u), volela bih da doktoriram u svojoj struci, mozda da pocnem kao kolumnista, spiker, etc. ali zaista, zaista imam zelju da jednog dana budem urednica magazina kaosto je npr. Elle, da imam svoj office u staklu u vrhu neke zgrade...

Volea bih da upoznam kulturu i posetim neke zemlje o kojima mastam sa ljudima koje volim, narocito sa deckom...
Ali vise, vise od svega bih zelela da se tamo oko 28-e godine vencam za svoju pravu ljubav bosa, na plazi, ispod venca od belih ruza i masni, u jednostavnoj a opet taaako divnoj beloj haljini sa slepom i duuugim velom koji se vijori za mnom na vetru, pustenom kosom i buketom malenih pupoljaka ruza, takodje belih.
Zelim sa njim devojcicu i decaka, malu ali ukusno sredjenu kucu sa sobama u potkrovlju i slikarskim ateljeom za mene a kancelarijom za njega, velikim dvoristem, kaminom u zidu, ljuljaskom na terasi i lezaljkom pod palmama, psom i zecom...
Ako moze, na sve to bih dodala makar jednu izlozbu mojih slika i fotografija, makar jednu knjigu da objavim i da moja ljubav izda CD kao DJ, a ja da pevam u njegovim pesmama tekstove koje sam vec napisala i da idemo sa nasim klincima na turneju